Uit eerste hand

GAAP! BN’er vindt Bekend zijn niet leuk

BN'er Romy Monteiro

Dan moet je ermee stoppen om met je smoel in de media te komen. Probleem opgelost, ongelofelijk huilstruik. Dit keer is het BN’er Romy Monteiro. Lekker wijf hoor, maar wat een gezeik. “Ik word vooral herkend door een ander soort publiek”, zegt ze nu ze in GTST speelt. En dat bevalt haar niks, want ze wordt nu herkend door andere mensen dan vroeger. GAAAAAP!!!

BN’er vindt Bekend zijn niet leuk

“Bouwvakkers kenden mij nog niet echt, want die kijken niet naar Dance Dance Dance of de andere programma’s die ik presenteer. Maar die kijken stiekem wel allemaal naar GTST.” En dus wordt BN’er Romy Monteiro aangesproken door dat soort types. En daar vindt ze niet prettig. “Ik vind het leuk als ik een meisje blij kan maken met een handtekening of een foto, maar ik ben liever gewoon Romy zonder make-up met een knot in mijn haar dan Romy Monteiro de Bekende Nederlander.” Stop dan met GTST, jankbal.

“Ik merk dat veel collega’s kicken op hun roem. Als zij ergens binnenkomen en ze worden niet herkend, dan worden ze down. Dat heb ik totaal niet. Ik ben van nature zelfs een beetje verlegen, gek genoeg. Dat verwachten mensen niet van mij.” We verwachten dat je als je zonodig een BN’er wil zijn niet gaat lopen zeiken dat je een BN’er bent. Nondeju!

Nog geen reacties