Fusie RTL en Talpa goed voor Roddelpraat

Uitgelekt! Geheime tape Johnny de Mol & Jan Roos niet meer welkom bij Talpa

Door de megafusie tussen de RTL-groep en John de Mol’s Talpa ontstaat er een waanzinnig groot mediaconcern. Aangezien de jongens van Roddelpraat door ome John de laan uit werden gestuurd nadat ze een tranny citeerde die zichzelf tranny noemde werden de wegen richting Talpa-televisie wel erg afgesloten. De Mol deed nog een wanhoopspoging om zijn schoothondje Römer richting Dennis te sturen met allerlei bedreigingen. Enfin, de boys zijn onafhankelijk geworden.

Maar waarom is het dan zo goed voor Roddelpraat? De wegen richting RTL worden ook gelijk onmogelijk gemaakt nu de heer de Mol daar weer gedeeltelijk de baas wordt. Nou heel simpel. Er bestaan in ons land nu nog maar drie mediagiganten. De NPO, RTL-Talpa en Roddelpraat. Dus binnenkort zitten we met ze aan tafel om eens duidelijke te maken wat wij er allemaal van vinden.

Dennis: ” Nu De Mol en RTL samengaan zijn we direct als de nummer drie binnengekomen. We vinden het mooi dat we zo zijn gegroeid om met dit soort (staats)bedrijven de concurrentie aan te gaan.” Jan Roos heeft grote plannen: “Nu hebben we een programma, een website, een merchandiselijn, de app is bijna klaar, dus we zijn aan het broeden op meer. We denken eraan om een radiozender te starten en een productiehuis te beginnen. Wat De Mol kan kunnen wij beter. Wat de NPO doet doen wij al beter. We gaan voor de nummer 1 positie.”