Uit eerste hand

Fusie RTL en Talpa gaat niet door

RTL En Talpa Fusie gaat niet door

We hadden er al een tijdje niks meer van gehoord: de fusie van RTL en Talpa. Onze vriend voor het leven Wilfred Genee liet even tussen neuken en lippen vallen dat hij vernomen heeft dat de plannen niet meer door gaan. En hij kan het weten als boegbeeld.

En dat is een enorme streep door de rekening voor onze andere vriend voor het leven, John de Mol. In de wandelgangen ging het verhaal al dat door al het gesodemieter met The Voice en de waardeloze afhandeling daarvan RTL niet meer zit te wachten op De Mol. Daarom is het zo stil.

Slecht nieuws voor Ali B en Marco Borsato

En dat is weer geen goed nieuws voor Ali en Marco B. Beide heren krijgen van John de schuld van het falen van de fusie en is bereid om de kosten op de twee te verhalen. Nu weten wij hoe het is om te moeten dokken aan de miljardair, maar bij hen gaat het om miljoenen. Dus de heren zaten met samengeknepen kontjes te wachten op het vervolg van het verhaal, want ze wisten dat ze miljoenen moesten afdragen aan de miljardair. Ze vroegen zich af hoe ze dit ooit zouden kunnen terugbetalen en wat het betekende voor hun toekomst in de media-industrie.

Grote teleurstelling voor John de Mol

Het nieuws van de afgeblazen fusie tussen RTL en Talpa kwam als een grote teleurstelling voor John de Mol. Hij had waarschijnlijk al zijn hoop gevestigd op deze deal en vast al talloze plannen gemaakt voor de samenwerking met RTL.

[sc name=”talpa_network”][/sc]

Nog geen reacties