Fred van Leer is op Glimworm

Dat kan haast niet anders. Op zijn Instagram laat de stylist en hoofdrolspeler in de erotische mini thriller ‘Me, my joint en the torn tiger pants’ weten Robbert Rodenburg fantastisch te vinden. Van Leer roept zelfs op dat iedereen de Glimworm moet leren kennen, hem moet gaan volgen en zijn Youtube moet checken. Hij sluit af met allemaal hartjes en kusjes en de hashtag #overtalentgesproken.

Het kan haast niet anders dat Fred de volgende klant is in de zelf-oppijp-reeks Open Kaart waar BN’ers Robbert vragen mogen stellen. Onder het Instragram bericht staat de goedkeuring voor het geslijmbal van Fred van andere vreselijke bekende mensen als Glennisgrees, Kwintitrustful, Annanooshin en Koenkardashian. Het is dus weer een hele orgie van engnekken die elkaar vertellen hoe geweldig ze zijn. En niet eentje is echt goed in iets. #overtalentgesproken

9 reacties op “Fred van Leer is op Glimworm

  1. Transgender Alice zegt:

    Fred is duidelijk bezig om ooit met zijn kloppend vlees in de met poep en sperma vol zittende rioolbuis van de Glimworm te kunnen roeren. Dat verlangen had ik vroeger ook.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.