Fred van Leer cancelt zijn theatertour: ‘met pijn in mijn hart’

Fred van Leer cancelt zijn theatertour

Fred van Leer cancelt zijn theatertour en neemt een stap terug. Hij plaatst een bericht op Instagram waarin hij uitlegt wat er aan de hand is. Het licht is voor Fred even uitgegaan. Wel legt hij uit andere werkzaamheden nog wel te gaan vervolgen, maar op een laag pitje.

Fred van Leer cancelt zijn theatertour

Op Instagram plaatst Fred het volgende bericht: “Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren. Dit betekent dus dat mijn theatershow ‘En Route’ volgend jaar niet doorgaat. Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen. Het valt mij enorm zwaar. De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen. Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan.”

‘Met pijn in mijn hart’

Een andere nicht verkoopt geen enkele kaart voor zijn theatervoorstelling, maar annuleert de boel niet. Bij Fred worden er genoeg kaartjes verkocht, maar Fred van Leer cancelt zijn theatertour wel. Kaartverkoop kan het probleem niet zijn. Wat is dan wel het probleem? “Ik heb mijzelf gerealiseerd dat de afgelopen jaren voor mij slopend zijn geweest, waardoor ik met pijn in mijn hart tot dit besluit ben gekomen”, vervolgt hij.

Een steek onder water

Dat is zijn mededeling, maar daar houdt het niet helemaal bij op, want op de laatste pagina wordt een steek uitgedeeld: “Ik verdwijn niet voor langere tijd, al zijn er misschien mensen die dat hoopten 😉 Ik ga leren om hier een balans in te vinden. Dank voor jullie begrip, loyaliteit en steun.” Op wie zou Fred doelen als hij het heeft over ‘mensen die hoopten dat hij voor langere tijd zou verdwijnen’? Het is een raadsel, maar positief klinkt het in ieder geval niet.

Zou het misschien toch te maken kunnen hebben met het filmpje wat toentertijd van Fred was uitgelekt? Hoe dan ook, Fred van Leer cancelt zijn theatertour omdat hij nu wat tijd nodig heeft. Succes ermee!

Klik hier voor de Instagram-pagina van Fred van Leer.