Floris Wyers bezoekt het nieuwe huis van Dennis Schouten

Floris Wyers bezoekt het nieuwe huis van Dennis Schouten op zijn YouTube-kanaal Pure Luxe. Dennis is weer vertrokken bij het kaasboerke Marcelleke en is weer op zichzelf aangewezen in Enschede.

In de aflevering (hieronder te bekijken) is te zien hoe ze een helikoptervlucht maken, in een Ferrari gaan rijden en op bezoek gaan bij de stamkroeg van Dennis: Santé. Ook vertelt hij over hoe hij na te veel trammelant met zijn vader besloot om weer op zichzelf te gaan in Enschede.

Waar zijn huis volhangt met de behangetjes met reliëf waar zelfs Glennis Grace nog een puntje aan kan zuigen, legt hij tussendoor ook nog even aan Floris uit hoe het is om s*ks te hebben met een meisje met een spiraal. Dennis kan zich weer ouderwets aanstellen en ook dat maakt het weer een klassiek prachtig filmpje om naar te kijken.

Dennis probeert op het einde ook een fles te sabreren. Of terwijl: lekker kijken!

26 reacties op “Floris Wyers bezoekt het nieuwe huis van Dennis Schouten

 1. Jan Roos verhinderd zegt:

  Een huistoer in Bergen kan even niet. Veel gesneuvelde huisraad door ruzies met Joyce. Ik kan Flores wel Bergen laten zien, de glasbak en de gall @ gall

  8
  2
 2. Floris watcher zegt:

  Die Floris is een zenuwlijer. Het is de moppenverteller die begint met de clou, de goochelaar die de truuk laat zien. Het is de man die de vakantie plant waarna hij met een parapluie voor de groep gaat lopen.

  4
  1
 3. Vrijdag zegt:

  Floris is de man die een pak melk openzaagt, een fles cola opendraait met de waterpomptang, een fles bubbelwater met het zwaard van Sadam Hoesein en na het schijten zijn drol opzuigt met de stofzuiger.

  4
  1
 4. Wikipedia zegt:

  Floris is een cliche, wat hij doet is onzinnig, waar hij vandaan komt wil niemand weten, waarom hij iets doet is onduidelijk, hoe hij het doet is onhandig.

  4
  1
 5. Kogelvrije Kuif zegt:

  Floris mocht zelfs even aan het slipje van Dennis z’n “vriendin” ruiken, maar hij wilde liever aan Dennies ballenknijpertje ruiken, maar dat mocht niet.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.