Fishing Adventure is de thuisbasis van monster vissen

Vang grote en kleine vissen bij Fishing Adventure op Rutbekerveld in Enschede Bekend van RoddelPraat

Vang grote en kleine vissen bij het spectaculaire Fishing Adventure in Enschede op het Rutbekerveld.

Fishing Adventure is natuurlijk een prachtige plaats waar voor elk wat wils iets te doen is op gebied van vissen. Bij Fishing Adventure kun je de beleving aan gaan om een weekend te vissen vanaf een eigen vissershut waarbij je continue de barbecue aan hebt staan en de hele dag met een biertje kunt genieten vanaf je eigen veranda op het water.

Iedereen krijgt bij Fishing Adventure de kans om een grote en sterke prehistorische steur van twee meter vijftig te vangen. Al hoewel het dan misschien wel verstandig is om die Duitse Vis Gids (Ditters) dan even aan te fluiten zodat je niet door zo’n zeemonster naar de bodem van het meer getrokken wordt. Verder heeft Fishing Adventure natuurlijk ook nog een fantastisch leuke kleine vijver waar je diezelfde beesten vangen kunt (maar dan een maatje kleiner). Hoe handig is dat?

Meer informatie over de vijvers van Fishing Adventure vind je onderaan dit artikel! Let wel goed op dat je niet bij de verkeerde vijver boekt en je kinderen en schoonouders straks een middagje bodem Rutbekerveld bezorgt!

Dennis en Jan op visite bij Fishing Adventure om te jagen op grote vissen?

Dennis en Jan zijn een dag bij Fishing Adventure Enschede om te vissen met Visgidsen Dirk Ditters en Sander Wolf
Fishing Adventure is de thuisbasis van monster vissen 9

Rechts is Visgids Dirk Ditters en naast Dennis is Visgids Sander Wolf (Gun die jongens wat en volg ze ff op Insta als je wil)

Wil je een dagje boeken bij de kleine vijver van Fishing Adventure?

Reserveer een plekje of kom langs bij de Fishing Adventure Lagoon. Een vijver van 2500M2 (81 meter lang en 31 meter breed) waar prachtige Schub- en Spiegel Karpers, Witte steuren, Beluga steuren Siberische- en Russische steuren, Stripers en Meervallen rondzwemmen. Daarnaast zwemmen er diverse soorten witvis, roofvis en nog een paar verrassingen. Binnenkort zal er ook Black Bass worden uitgezet. Let op: Alleen Catch and Release, alle vis moet worden teruggezet.

De ADVENTURE LAGOON is een vijver bedoeld voor mensen die gezellig een dagje willen vissen met een goede kans op het vangen van een mooie vis. Deze vijver is prima geschikt om met de hele familie te vertoeven. Een hapje en een drankje zijn aanwezig en er komt een gezellig terras bij.

Ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes in combinatie met BBQ, Buffet, etc. Er bestaat de mogelijkheid om vooraf een plekje te reserveren zodat je er zeker van bent dat er plek is. Er wordt gevist in blokken van 4 uur: 8.30 – 12.30 uur / 13.00 – 17.00 uur / 17.30 – 21.30 uur. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere tijdsblokken te reserveren. Huurhengels zijn aanwezig.

Wil jij een van die mega grote prehistorische zeemonsters aan de haak krijgen en de bodem van de mega grote vijver van Fishing Adventure bezoeken?

Beleef spectaculaire visavonturen op het allergrootste betaalwater van Nederland. Het visbestand kan zonder overdrijven fantastisch genoemd worden. Met karpers tot 28,3 KG (Meer record gevangen in 2020), Steuren tot 2.42 (Meer record op 3 juni 2021 gevangen) en meervallen van meer dan 2,50 meter (Meer record 2.27), Grote snoek, Baars, Snoekbaars, Stripers, een super witvis bestand en vanaf 2021 de Largemouth Blackbass kan elke visser hier zijn ding doen.

De meeste stekken beschikken over stroom. Toiletten en douches aanwezig. Catch and Release only! Vissen met en vanuit de boot toegestaan en vissen vanuit de bellyboat ook mogelijk. Voerboten mogen hier gebruikt worden en per visser zijn maximaal 3 hengels toegestaan. Visgids aanwezig, boten en materiaal zijn te huur.

PS: En je kunt hier dus gewoon zelf de strijd aangaan met zo’n enorm beest!

Boeken bij de grote vijver van Fishing Adventure waar je vissen tot bijna 3 meter kunt vangen.