FILMPJE! Glimworm breekt bijna al zijn botten

Robbert Rodenburg

Daar ging ie dan. Robbert Rodenburg dondert op een podium in een gat. Dat ziet er niet heel prettig uit en zal wel pijn hebben gedaan. We hopen dat het allemaal weer goedkomt met de Glimworm.

Zie hem gaan dan.

29 reacties op “FILMPJE! Glimworm breekt bijna al zijn botten

 1. Simon zegt:

  Mooi Dennis lutser
  En minne gore bolle Jan
  Dit is dus het verdienmodel
  Tot in de treurigheid bullshit posten
  Verachterlijk vooral verraders duo
  Dat ze jullie samen gebonden maar in een vieze sloot mogen vinden
  Ps Roos was toch al aan het ontbinden voordat hij dood was

  3
  37
 2. Celine Schouten zegt:

  Ik heb een keertje stiekem met mijn eigen pony liggen neuken. Het klinkt raar, ik weet het, maar ik heb het echt gedaan. Ik heb het beest de dag van zijn leven bezorgd, of hij in ieder geval mij de dag van mijn leven. Ik was compleet naakt toen ik de stallen achter ons huis betrad. Mijn man handelt in paarden en pony’s en doet dat erg goed, maar is wel erg vaak weg, dus zocht ik wat afleiding. Ik was zo enorm geil dat ik gewoon naar de pony toeging. We hadden het dier pas en hij zag er bloedmooi uit.

  Hij had een enorme pik onder hem hangen toen ik binnenkwam en ik heb hem meteen in mijn handen genomen en heerlijk afgetrokken. Ik liet mijzelf op mijn kont zakken en nam toen de lul van de pony in mijn mond. Ik moest wel even wennen aan de wat zure smaak maar al gauw had ik die smaak onder de knie en sloot ik mijn ogen terwijl ik die eikel naar binnen zoog. Ik heb toen gedaan waar ik nooit spijt van zal krijgen. Ik ging op handen en knieën zitten voor het dier.

  Hij klom over mij heen en stak zijn enorme ponypik in mijn kutje.

  Ik scheurde van binnen bijna uit elkaar, zo lekker nam hij mij. Ik was goed opgevuld en die dikke leuter bleef in mij pompen tot ik heftig klaarkwam. Toen trok hij zichzelf terug en spoot zijn lekkere warme ponyzaad over mijn lichaam. Ik zat helemaal onder het sperma. Daarna heb ik even op zijn rug gelegen en heb hem heerlijk liggen knuffelen, tot ik het toch echt te koud kreeg en in het huis weer ging douchen. Van mij mag mijn man zijn leven lang met deze geile dieren blijven werken!

  6
  24
  • Gea Van Veen zegt:

   Wat een haat moet je voelen als je hier telkens weer zo’n enorm lang bericht plaatst zeg. Zal je eigen fantasie wel zijn. Niet zo boos zijn omdat ze je weer heeft afgewezen. Ze valt waarschijnlijk niet op perverso’ gedrochten zoals jij. Maar wel blijven kijken hoor. Elke view is er een.

   25
   1
 3. Scoopie van Dennie zegt:

  Jan en ik hebben
  Per ongeluk
  Een keer s-eks gehad
  Het was slecht weer
  Nou ja eerlijk gezegd was de bolle schijt dronkend
  In 1 bed samen geslapen
  Roos snurkte en scheten latend
  Ik werd boos. Uiteindelijk liefdevol elkaar gekust en onze bipsen fijn naast elkaar.
  Jan is geen kleutzak, maar zijn kruimpie 3 cm op volle sterkte
  Nee dan gaat het niet werken

  8
  17
 4. Puddingdruppel zegt:

  Knap hoor, om tijdens je val snel je biertje proberen op te drinken. Hij heeft toch nog van een slokje kunnen genieten. Drank verzacht immers de pijn.

  12
  0
 5. Janus Roos de minne zure alcoholbig🐷🐷 zegt:

  Hik hik burph hik hik burph
  Kapoen nu
  Allemaal
  Maak 5 euro over

  3
  12
 6. Magere Hein zegt:

  We Are Era, wat een zusteronderneming van de RTL Group is, heeft er voor gezorgd, dat de Roddelpraat aflevering van 22 juni jl. verwijderd is.

  Zoals we met Luuk Dresen hebben gezien, blijf je van Jan en Dennis af. Magere Hein gaat daarom ook bij het hoofd van de RTL Group binnenkort een bezoekje brengen.

  8
  0
 7. Henny huispak zegt:

  Haha altijd lachen als er een op zijn muil gaat, maar zo een engnek is nog beter 😂

  4
  1
 8. Anti Alles zegt:

  Ben bang dat dit skarminkel heel wat botten heeft gebroken. Normaal moet dit botje al oppassen als hij het raam te ver open zet.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.