FILMPJE! Buurman is niet blij met André Pronk

Andre pronk

André Pronk is van het kaliber Rapper Sjors en Zanger Rinus. Laten we het netjes zeggen: een debiel met een zangcarrière die niet kan zingen. Eigenlijk is het een beetje sneu, maar aan de andere kan is het wel leuk dat die mafketels een hobby hebben. Enfin, Pronk stond net zijn hit “Laat je likkuh” te zingen toen een boze buurman er wel klaar mee was en de zanger de tuin in flikkerde.

Het was in het mooie Lemele te Overijssel waar iemand in de wijk dus geen zin had in het nachtelijke optreden van deze staatsmongool. Hahahahaha.

25 reacties op “FILMPJE! Buurman is niet blij met André Pronk

 1. buurman&buurman zegt:

  Hulde voor de buurman!!
  Wat een asociale kkmongolen bij elkaar dat groepje zwakzinnigen. Het zal je buurman met zijn imbeciele vrinden maar zijn.

  58
  25
 2. Lorenzo Dinatelle zegt:

  Dit is de typische groep waar Charly Luske zich nu bij aan kan sluiten 😁

  22
  3
 3. Echie zegt:

  Alhoewel ik hem groot gelijk geef met die kolere herrie, los je dat zo natuurlijk niet op. Straatje ligt duidelijk niet in de geciviliseerde wereld.

  24
  4
 4. Pinkeltje zegt:

  André Pronk is al 20 jaar bezig en is nog niet zo bekend als Rinus en Sjors die veel minder tijd nodig hadden dus dat zelfde kaliber gaat hier niet op.

  7
  4
 5. Peppie zegt:

  Als een kind overdag telkens vader Jacob speelt op zijn blokfluit voor een winkel wordt deze weggestuurd en is er niemand die het voor hem op neemt, maar als er een idioot met knallende muziek laat je likken ’s avonds staat te blerren moet het volgens vele mensen “kunnen”. Dan moet je eerst met dronken studenten gaan praten volgens de richtlijnen, en dan een bemiddellaar inschakelen. Of…. de boze buurman komt langs. Let wel geweld is niet de juiste oplossing. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  7
  7
  • Timmy zegt:

   Ja ik ken het verschil en weet mij gezegend nu in een buurt te wonen waar een feestje word aangekondigd en een zou u alstublieft wordt gehoord.

   1
   1
 6. Aarsstulp zegt:

  Ik geef mijn veto om deze onbeschrijfelijke klapmongool een enkeltje siberische zoutmijnen te schenken.

  2
  3
  • Frederik zegt:

   Die buurman is een vieze junk. 100% heeft hij wat op. Is het toevallig de broer van Dennis? Blijf met je klauwen van pronkie.

   0
   4
 7. Saloondeur Punani zegt:

  Deze man is een unicum, daar moeten we zuinig op zijn. Hij wordt door veel vrouwen beschouwd als de meest onaantrekkelijke man van het heelal. Zelfs Jan is nog een hunk daarmee vergeleken.

  6
  2
 8. Familie bericht zegt:

  SCCOOOOPP
  Pronk is de zwakzinnige broer van Jan Roos, die overigens ook niet kan zingen. Het ventje is ooit te vondeling gelegd door mama Roos. Nu heeft ze er spijt van!!! Ze haat de biggenkop Jan beter weg geflikkerd !

  3
  15
 9. Wentelteefje zegt:

  Zou er ook moord neigingen van krijgen. Ga lekker in de plaatselijke soos staan te blèren.

  4
  2
  • Harold Doornbos zegt:

   Kwalijke zang.
   Ik bespeur een hoog Gerard Joling gehalte hier, voor een dergelijke tophit aller tijden heeft die poepbroek indertijd nog veel herrie gemaakt omdat skyradio en 538 pertinent weigerden die herrie te draaien.

   En terecht.
   Beter hadden ze Joling toen met een blok beton aan z’n voeten in de heg geflikkerd.

   7
   3
 10. Ronald zegt:

  Nou ik ben wel eens op een presentatie van een B artiest geweest en het leukste optreden was van die lachebek…

  1
  3
 11. Boer Harms zegt:

  Jammer dat die boze buurman hem niet in de gierkelder heeft geflikkerd want daar hoort die brullende hoop stront namelijk thuis

  5
  2
 12. Henk Jan S zegt:

  Wie of wat boekt zo’n randdebiel eigenlijk voor zijn/haar feestje? Dit is toch die hersenloze eencellige Vlaardinger? Terroriseerde hij al die talentenjachten programma’s niet een paar jaar geleden?

  3
  0
 13. Die dikke uit de jury zegt:

  En zie hier! Rocky uit de bijstand word door zijn vatsig wijf van de bank getrapt:

  Schaaaaaaaatttt ik kan het niet meer aanhoren!!

  En daar komt onze prins op het witte paard aangerend. De lipjes van het Schultenbraubier nog aan zijn tong geplakt, om dit stukje entertainment op een volwassen manier te verzoeken om het volume te minimaliseren zodat zijn bankopwarmer thuis rustig door kan gaan met doorligplekken te krijgen van de kringloopbank terwijl ze met haar vochtige zuignap door kan gaan met tv kijken

  1
  1

Reacties zijn gesloten.