FILMPJE! Beveiliger Lil’ Kleine bedreigt carspotter

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

Nou nou nou nou nou. Die Lil’ Kleine heeft de laatste tijd al niet zo’n beste reputatie opgebouwd. Zo beukte hij voor de zoveelste keer de moeder van zijn kind aan puin. Maar hij probeert in eerste instantie toch zelf aardig te doen tegen jongetjes die een foto van zijn auto willen.

Bij terugkomst bedreigt alleen zijn beveiliger die knullen met het verhaal dat zij hun “kk camera” moeten wegdoen. Lekker volwassen hoor. Manmanman.

12 reacties op “FILMPJE! Beveiliger Lil’ Kleine bedreigt carspotter

 1. Die dikke uit de jury zegt:

  Beveiliger?!

  Je bedoelt 1 van die Ghetto-matties die zonder opleiding als werkloze uitkeringtrekker als een bloedhond/schooier om deze kabouter heen loopt, om naast zn uitkering mee te profiteren van de centen (en macheerpoeder) van kaboutertje.

  Deze “medelander” met het tact van een stoeptegel zal vast niet netjes beschikken over de diploma’s tot persoonsbeveiliger.

  Tijd dat de overheid dit soort knokploegjes ook eens tegen het licht houdt.

  44
  0
  • Glennis Gross zegt:

   Ghetto? Die hebben we hier niet. We hebben achterstandswijken (woon er zelf in 1) maar we hebben geen echte ghetto hier!

   3
   1
 2. Narcisus zegt:

  Beveiligers? Lmao stelletje prutsers met twee pepernoten in de kop. Nul verstand van beveiligen en de wet. Low level boefjes zijn het. Achterlijke idioten. Zijn niveau. Kunnen lekker samen binnen gaan zitten. Denken ze wel niet dat ze zijn stelletje achterlijken bij elkaar. Heb nogal wat beveiligers gezien. Dit is afval die voor een sukkel of boefje kunnen werken. Niet het echte werk. Vooral zo doorgaan. Gaan vanzelf merken met hun eigen bedachte regeltjes.

  7
  0
 3. Roderick oud-zuid resident zegt:

  Yorick heeft gelijk wat moeten die klote jochies nou foto’s maken van zijn dikke Porsche gelijk in elkaar beuken door de beveiligingsman.

  2
  7
 4. rollins zegt:

  deze jongetjes staan vaak voor mijn woning dure auto’s te fotograferen. Het zijn kids met vaak een minder fortuinlijke achtergrond die een passie hebben en stiekem hopen dat de bestuurder toestaat dat ze een foto van het interieur mogen maken of op zijn minst even aan het gas hengst. Kinderen met een droom en misschien iets minder uitzicht.

  En dat dan zo’n ‘beveiliger’ zo reageert. Stom stuk vreten.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.