Uit eerste hand

Ferry Doedens voelt zich in de steek gelaten

Ferry_Doedens

Ferry Doedens voelt zich in de steek gelaten door ex-collega’s van Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij had ze namelijk allemaal uitgenodigd voor zijn floppende theatervoorstelling genaamd Only Ferry. Verrassend genoeg kwam er precies niemand opdagen.

Ferry de Wasbak Doedens doet alsof hij heel zielig is en vooral stoer voor het kwetsbaar opstellen bij zijn theatervoorstelling. Hij hoopte op steun van mensen uit de verkeerde hoek. Precies op de plek waar hij zich flink misdragen heeft, hoopte hij fans te vinden. Deze vent heeft wel vaker een kronkel in z’n hoofd, maar dat hij verwacht had dat deze mensen op zouden komen dagen is wel heel bijzonder.

De manager van Ferry vertelt dat iedereen een uitnodiging had gekregen: “Het is jammer dat ze er niet waren. Wel hebben ze aan ons bekendgemaakt dat ze die bewuste avond niet konden komen. En hebben ze aangegeven graag een andere keer de voorstelling te willen zien. Maar het is niet zo dat er een bijzondere reden was dat ze niet konden. Ze waren gewoon bezet.” Het is zeer toevallig dat precies iedereen op dat moment bezet was. Je zou het biiijjnnaaaa geen toeval meer willen noemen.

Guido Spek, Dilan Yurdakul en Annefleur van den Berg waren wel aanwezig. Die zijn overigens alle drie niet meer te zien in de soap. Gelukkig voor mr. Wasbak was zijn vriendje van amper een jaar wel aanwezig en had hij daarom toch nog een beetje steun.

Inmiddels is Ferry al bijna 2,5 jaar geleden ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook al verdient hij nu een prima centje met zijn werk op Only Fans, hij zou nog steeds graag bij de serie willen werken. Succes met die droom, Fer. Niemand wil je daar nog hebben en dat wordt eens te meer bewezen doordat zijn ex-collega’s niet eens op een uitnodiging voor zijn voorstelling in willen gaan.

Hoe weten we nou zeker dat de castleden écht klaar zijn met Ferbak? Nou, om maar een voorbeeld te noemen: toen hij jaren geleden in musicals speelde, kwamen ze wel braaf opdagen om te kijken. De mensen die hem van z’n meest donkere kanten hebben meegemaakt hebben geen zin om naar een jankverhaal op het podium te luisteren over precies die donkere kanten. En dat kunnen we alleen maar heel goed begrijpen.

Nog geen reacties