Fans bestormen de Lamborghini van Enzo Knol

lambo-enzo-knol

Je zou denken dat Enzo Knol – volgens sommigen de uitvinder van YouTube, wie zal het zeggen – inmiddels wel een beetje passé is. Niets is minder waar. Hij is populairder dan ooit. Jammer.

We hebben wel eens gezien hoe drie Roddelpraat-kijkers op een afstandje naar Jan stonden te gluren. Dat vonden we al heel wat. Maar hoe Enzo Knol samen met zijn vriendin Myron Koops in Barendrecht ontvangen wordt, om even naar de kapper te gaan, slaat helemaal alles.

47 reacties op “Fans bestormen de Lamborghini van Enzo Knol

 1. Jantje zegt:

  Het enige wat ik van Enzo Knol heb gezien is zijn vriendin in een van de vele fap compilatie op YouTube. Wat een lelijk mokkel, maar wat lekkere tieten heeft dat wijf.

  0
  0
 2. Zoetert zegt:

  Dit is toch geen carriere? Wat jammer is is dat hij hiermee best veel geld binnenharkt, maar ja de doelgroep is er ook naar. 😇

  0
  0
 3. Zuurpruim zegt:

  Het is hem gegund, eerlijk verdiend. Maar kijk eens eens hoeveel peuters met een nog onvolgroeid brein daar achteraan huppelen…

  0
  0
 4. Enzo paardenkop knol zegt:

  Dat met deze onzin überhaupt geld te verdienen valt, is natuurlijk al een triestigheid op zich. Dat dit komt omdat de jeugd steeds dommer wordt en dit schijnbaar leuk vindt, is ook een hele trieste constatering.
  De samenleving verpauperd door social media.
  Enzo ga eens een normale baan zoeken die wel bijdraagt aan de samenleving en de maatschappij. Kappen met deze onzin en het verpauperen van onze jeugd.

  0
  0
 5. Mestreechter Staar zegt:

  Maar Enzo, maak dich nit zo druk, hier in het zuiden is het allemaol wat gemoedelijker. Dus dan komse maor e kaafe drinken op het Vrijthof medde stuksche vlaai.

  0
  0
 6. Moon zegt:

  Wat maken jullie je druk zeg. Iedereen heeft zo z’n beroep en of je het nu een geweldig beroep vind of niet, je kan het ook gewoon waarderen. En over z’n vriendin gesproken, niks lelijks aan. Mooie vrouw met een super lief karakter. Voor al jullie zeikerds, pak een pilsje en geniet even van je eigen leven😉

  0
  0
 7. Wieisdemol zegt:

  Voor elke normaaldenkende Nederlander is het geen prettig idee dat je auto de aandacht trekt van vele kindertjes, maar voor de eeuwig puberende Knol geen probleem..

  0
  0

Reacties zijn gesloten.