Fanmail na de laatste uitzending

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

De uitzending van gisteren was in onze ogen voornamelijk heel grappig. Die Ramin wist zich geen raad en had moeite met alles wat er werd besproken. Dat vinden wij dan weer grappig. Dat was ook de reden om hem te vragen. Zeker omdat ie vorige week steeds bleef bellen. Maar het viel niet bij iedereen in goede aarde. Wat zeg ik, iemand in de mail heeft ons verschrikkelijk goed in de gaten.

Jan en Dennis,

Het was al zo doorzichtig vorige week dat Ramin toevallig op de opnamedag jullie bleef bellen.

En ja hoor vandaag was hij bij jullie te gast….

Hoe doorzichtig, zeker van ome Mol geleerd.

Jullie beginnen net zo’n commerciële kutshow te zijn als NPO! 

Hoeveel heeft Ramin gedokt?

En dan jullie zogenaamde obsessie met sex en transgenders, het is wat het is, jullie zijn gewoon net als de NPO de transgender agenda aan het verkopen.

Maar tja, Jantje de vrijmetselaar, alles voor het geld he man! Lopen jullie een beetje binnen als gecontroleerde oppositie kanaal???

Geen roddelpraat meer hier!!!

Vervelend, maar het klopt allemaal. We zijn erbij. We hebben inderdaad een cursus gehad van John de Mol. Ook heeft Ramin 10.000 euro moeten betalen om gast te zijn. En we verkopen de transgender agenda omdat het moet. En ja, Jan is een vrijmetselaar. En we worden betaald als gecontroleerde oppositie door de CIA, Bilderberg, WEF, 5G, Bill Gates, Prins Bernard, Elvis, Poetin, Greenpeace en D66.