Uit eerste hand

Famke Louise stuurt advocaat op Roddelpraat af

Famke Louise

En zoals jullie ons kennen nemen wij deze uitdaging met beide handjes aan. Wij hebben haar nummer over Ali B in de uitzending laten horen in het teken van het misbruikschandaal met The Voice en de Marokaanse rapper. Het nummer gaat over Ali B en wat hij Famke Louise zou hebben aangedaan. Dat wij dit bespreken in Roddelpraat is volgens ons gewoon rechtmatig, want onderdeel van de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting.

Enfin, we gaan weer in de tegenaanval met een veel te dure advocaat. Dus de crowdfund volgt later wel weer. Ze wil dat we de boel rectificeren, verwijderen en haar 5k schadevergoeding gaan betalen. Dat gaan we dus allemaal niet doen, we zien haar wel in de rechtbank.

Maar mag ik heel even iedereen er alvast op attenderen dat Famke Louise zelf al een groot deel van het nummer op haar Insta heeft gezet zo’n 1,5 jaar geleden.

Watch on YouTube

Mag ik ook even vertellen dat we dit nummer al maanden in ons bezit hebben en pas nu “journalisitieke” redenen zagen om er iets mee te doen. Juist omdat het past in het grote verhaal over The Voice en Ali B en dat het daardoor nu nieuwswaarde heeft gekregen.

Ook kunnen we melden dat we het nummer in handen gekregen van iemand uit de rap/hip hop scene, waar meer mensen deze track bezitten en hebben rondgestuurd. Wij hebben het dus niet exclusief in bezit en het is dus al eerder op haar eigen pagina zichtbaar geweest. Dat is genoeg om te stellen dat wij niet aan de eisen van Famke Louise en haar advocaten hoeven te voldoen. #wijdoennietmeermee

Nog geen reacties