Uit eerste hand

Famke Louise roept dat Roddelpraat haar kraamtijd heeft verpest

Rechtszaak Famke Louise vs. Roddelpraat

HAHAHAHAHAHAHAHA. Wat mooi. In een artikel van RTL Boulevard staat het perfecte voorbeeld van slechte journalistiek. Famke Louise roept dat Roddelpraat haar kraamtijd heeft verpest. Oh, god…

“Ik was net twee weken eerder bevallen en toen kreeg ik dit allemaal over me heen”, betoogt de wederom onwijs zielige Famke in de rechtbank vandaag. Ze gaat wéér een poppenkast opvoeren door te huilen. “Verplaatsen jullie je wel in mij? Dit heeft mij en mijn gezin de mooie momenten gekost en het helemaal kapot gemaakt.”

Het hele verhaal kennen we inmiddels wel, maar RTL Boulevard schrijft een artikel met een vrij partijdige ondertoon. Knap staaltje journalistiek werk weer. Famke gaat nu lopen strooien met teksten dat wij haar kraamtijd hebben verpest. Hoho… Mevrouwtje heeft zelf alle juridische bagger gestart.

Tijdens de zitting heeft de rechter nog voorgesteld om de zaak op een andere manier op te lossen, maar na overleg tussen de advocaten werd besloten dit niet te doen. Dennis zei hierover nog: “Het belangrijkst voor ons is dat we hier niet voor de aandacht of de leukigheid zitten. Ik vind dat we ons gelijk moeten krijgen.”

Hoe kan het? Hoe bestaat het? We brengen een ooit door Famke Louise zelf uitgebracht nummer (en we hebben bewijs dat ze het zelf op een verjaardag zingt), omdat het nieuwswaarde bevat. We discussiëren hierover in de uitzending en pakken een quote van onze bron. Hoe komt het dan dat Famke de vorige keer überhaupt won? Die meid liegt ALLES bij elkaar. En door er tranen bij te laten, wint ze schijnbaar de harten van totale onpartijdige figuren om ons heen. Het moet niet gekker worden.

1 reactie

20bet

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.