Famke Louise niet veilig nieuw thuis

Aldus Famke Louise. “Mensen gooien bijvoorbeeld vuurwerk en schoppen tegen de deur aan”, zegt aan man Denzel in de realityserie. “Nieuwe woning, nieuwe omgeving, nieuwe start maken. Het was ook echt helemaal naar onze smaak. En dan wordt dat gewoon verstoord door mensen die zich niet kunnen gedragen en geen respect kunnen tonen.”

Nu vind ik dit een stel vervelende aanstellers, maar laat mensen in hun eigen huis toch met rust. FL is zwanger en zit veel thuis, het is toch bezopen dat ze zich onveilig voelt. “Ik voel me gewoon niet meer veilig. Laatst was echt de druppel. Toen dacht ik nu moeten we gewoon echt weggaan”, vertelt Famke. “Ik ben er gewoon echt kapot van. Of we moeten teruggaan naar Almere, of we moeten een echt heel hoog appartement vinden in Amsterdam.”

16 reacties op “Famke Louise niet veilig nieuw thuis

 1. Robbie zegt:

  Maar respect kun je toch niet tonen?? Respect moet je leren, kost je ongeveer anderhalve ton. Maar dat zal voor deze mensen geen probleem zijn. Nee denk eerder dat het gewoon een schreeuw om aandacht is. En eerlijk gezegd heb ik er ook geen medelijde mee, want het is waarschijnlijk haar eigen achterban die gebrekkig Nederlands praten en net doen of ze Willem Holleder zijn…….

  42
  0
  • Jade Anna official zegt:

   Hé Robbie,

   Ik kan niet meer op dat andere bericht van gisteren reageren, dus doe het nog maar even zo.

   Een video van Floris vind ik echt goud, waar oude auto’s worden opgeknapt.

   En probeer aan de leuke momenten met je ouders te denken als je het moeilijk hebt. 👄

   4
   3
   • Robbie zegt:

    Oh joh mijn ouders zijn al tijdje niet meer onder ons dus kijk soms naar de lucht uit dankbaarheid, maar het is niet zo dat ik in zware depressie ben ofzo. Was meer als grapje bedoeld dat ik ze had vermoord met een schep. Maar de video van Floris met opknappen van oude auto’s heb ik niet gezien, ga hem binnenkort (dus niet nu) eens opzoeken, vind het wel jammer dat ondanks de vele berichten naar Rogier smit hij vanavond niet in de uitzending zit. Valt me echt tegen want hij gaf me bericht een hartje, en vorige keer reageerde hij op account van me vrouw en mij dat we leuk stel waren. Dus hij leest het echt wel………

    1
    2
 2. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Ze moeten leren integreren.
  Als dit de mores is in de buurt dan zullen ze zelf ook de straat op moeten en bij de buren tegen de deuren aantrappen en vuurwerk naar binnen gooien.

  Geen idee waar ze woont, ook met dit soort gejank gaat ze de buurt niet veranderen. Zonder enige kennis van de situatie voorspel ik dat het kennelijk jeugd is die voornamelijk op straat rondhangt zonder toezicht van ouders of verzorgers.

  Deze jeugd probeert een glimp op te vangen van het zwangere vrouwtje. Met alle middelen die ze hebben lokken ze de bewoners naar de voordeur. Na verloop van tijd is het een gewoonte geworden dat zeamok maken en komt FL en echtgenoot er never nooit meer vanaf.

  De oplossing is duidelijk en eenvoudig.
  Drie dagen posten en de kleine raddraaiertjes identificeren, volgen en thuis opzoeken.

  Als ze het niet helemaal begrepen hebben dan sla je ze met een stuk rondhout van ongeveer 90 cm een bloedprop achter hun ogen. Vaak komt de boodschap dan wel aan.

  Ik wens FL en Denzel veel succes.

  8
  6
 3. Gosslip_88 zegt:

  Dat dit meisje het iq heeft van een zweetsok wil niet zeggen dat ze maar bedreigd moet worden. Wat een diep triest inteelt volk doet zoiets, uitschot!

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.