Famke Louise is zwanger!

De 22-jarige volksartiest Famke Louise, bekend van megahits als Op Me Monnie en Vroom, mag een kleine verwelkomen. Hoera!

De zangeres en voormalig corona-ontkenner heeft al sinds enige tijd een relatie met Denzel Slager, een voormalig profvoetballer die bekend werd met een of ander realityshowtje van RTL. Enfin, de twee tortelduifjes zijn nu al maanden samen en de RoddelPraat Tipbox stroomt inmiddels over van de tips

 • Ze wordt geregeld gespot in de Prenatal
 • Ze is gespot met een zwangershapstest
 • Men ziet het aan haar buik. Ze is dus al best ver

Is dit goed nieuws voor Nederland? Dat moeten we nog even uitzoeken, want die Denzel is geen domme jongen en zodoende zou er toch een normaal functionerend kind gemaakt kunnen worden. Desalniettemin, willen we de twee tortelduifjes feliciteren! En kan iemand Jeugdzorg even verwittigen? Dank.

48 reacties op “Famke Louise is zwanger!

 1. HertogJan zegt:

  dus dit mormel met het iq van de lokale heroïne junk op het station gaat zichzelf voortplanten… nouja… Gefeliciteerd met nog een debieltje er bij, Nederland!

  18
  0
 2. Dry_Patty zegt:

  Dit is toch erg!!! Maar misschien is ze wel een hele goede moeder? Maar ik gok dat die kans net zo groot is als de kans dat het lelijle dikke wijf stopt met ketjap zuipe!!

  4
  1
 3. Wakkerliggend Nederland zegt:

  Wat een roerige tijden toch! Eerst Peter R. Moeten uitzwaaien, daarna Limburg onder water en nu Famke zwanger door een zwaar ongeluk. Het houdt niet op.

  0
  0
 4. Anja van de kassa zegt:

  Denzel was gisteren weer met zijn vriend bij ons in de winkel voor de poppers en 5 liter verpakking Amos glijmiddel. Die oude dikke vriend met dat verwaarloosde hondje vroeg nog of we ook Cola verkochten omdat die van hem nogal roestig was. Daarvoor hebben we bij de deur gelukkig zo’n automaat staan.

  Ik hoop dus dat Famke goed heeft nagedacht over deze kleine misstap in haar leven en grote stap terug voor de mensheid. Maar dat zal wel.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.