Famke Louise gaat verder met docu

Famke Louise gaat trouwen

Dat zat er dik in. Ze gaan verder met die totaal oninteressante docu over het totaal oninteressante leven van dat totaal oninteressante wicht. De vraag is natuurlijk, zal een mogelijk hoger beroep van Roddelpraat onderdeel worden? Want die gaan we namelijk winnen met twee vingers in de lucht.

We gaan maandag overleggen wat we gaan doen.

WhatsApp Image 2022 03 19 at 4.32.48 AM

33 reacties op “Famke Louise gaat verder met docu

 1. Piet zegt:

  Hoger beroep? Nou dat zou Pietje heel fijn vinden, aangezien het geld dat binnen no time was binnen geharkt.

  57
  0
  • B zegt:

   “De vraag is natuurlijk, zal een mogelijk hoger beroep van Roddelpraat onderdeel worden?
   Want die gaan we namelijk winnen met twee vingers in de lucht.”

   Sorry ome Jan maar dit was dus al de tweede rechtszaak die je dacht makkelijk te gaan winnen. Dus niet!
   Deze nieuwe, 3de zaak win je dus waarschijnlijk ook niet. Het doet bijna pijn om dit te moeten schrijven maar.

   Niet omdat een rechter de daad factchecked met het strafboek: Is de handeling strafbaar of niet.
   Nee een rechter weegt tegenwoordig ethiek mee.
   Erg fout want dat is niet aan een rechter.

   Maar veel rechters doen het tegenwoordig toch en lijken er mee weg te komen.

   53
   9
  • Nozem zegt:

   Precies dit. Als een rechter bij aanvang al zegt “Ik kijk die rommel niet”.
   Geeft ze een waardeoordeel, is ze niet objectief en niet neutraal.

   Het is totaal niet relevant of het al dan niet rommel is.
   Is het strafbaar! is de kwestie. Ik zou wel eens willen weten wat ome Jan en Dennieboy, uiteindelijk aan strafbare feiten hebben gepleegd. Onderbouwd met verwijzingen naar het betreffende artikel in het strafboek.

   45
   1
  • Dirk Zwolsman zegt:

   Klopt.
   Roddelpraat had geen schuld.
   Smakeloosheid is slechts een subjectief predicaat.
   Ik zeg: hoger beroep.
   En een betere, scherpere, hardere advocaat. Deze rechtsstaat is ook mijn rechtsstaat. Daarom moet dit vonnis getoetst worden.

   32
   0
  • Professor van Gilst zegt:

   Jullie zitten er allemaal naast.

   Het gaat om inbreuk op het auteursrecht. RP moet duidelijk maken dat deze zgn. track ook daadwerkelijk is uitbegracht door dat achterlijke wijf. Dat bewijs is er niet. Sterker nog :RP heeft aangegeven dat deze track door een oud medewerker van FUNX is verzonden.
   Gedurende de hele zitting heeft RP nul bewijs overlegd dat de track aan meerdere media zijn verzonden.

   Ik heb Jan ook geadviseerd niet in hoger beroep te gaan.

   Radboudje is een waardeloze advocaat, daar hij geen flauw benul heeft van het begin wat het begrip auteursrecht inhoudt.
   Vervolgens baselt hij een beetje over vrijheid van meningsuiting terwijl dit recht absoluut niet prevaleert boven het auteursrecht, sterker nog :het is eerder andersom.

   Jan en Dennis moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen en kunnen de zaak beter laten rusten indien ze niet aan kunnen tonen dat de track al eerder dan het uitbrengen door RP, door dat achterlijke wijf zelf, is gereleased. Alleen dan maakt een hoger beroep kans van slagen ipv rancune tegenover het feit dat RP van zo een idioot een Rechtzaak verliest.

   Ik vond het betoog van Radbout bijzonder zwak en indien men hetgeen wat ik hierover naar voren heb gebracht niet in hoger beroep kan aantonen, is een hoger beroep kansloos en kunnen de kijkers weer de portemonnee trekken.

   Niet doen dus.

   25
   1
  • DenkNa zegt:

   We leven in Nederland… Dat moet genoeg zeggen een van grootste propaganda landen in de wereld die op het moment neo nazi’s aan het steunen zijn. zelfs Jan trapt erin en denkt dat het niet zo is. Kan je wel braaf meedoen met de massa’s maar er is 8 jaar aan bewijs dat wij nu als media land meedoen aan zware propaganda en het verbloemen van regime waar we massaal tegen stemde omdat men toen wel een beetje info ging verzamelen over een bepaald gevaar… Dus tja deze rechtszaken zijn nog minder biased als n.o.s. het is gewoon dat je iets hebt gebruikt van een ander dat zijn feiten, maarja dit is gewoon 45% kans op slagen.

   2
   5
  • Clubber Lang zegt:

   Je bent de woorden WEF, experimenteel gif en vast nog wel wat tjerhie bidet gejank vergeten.

   0
   1
  • Kabouterpost zegt:

   Oekraïne.
   Blij dat jij ze op een rijtje hebt.
   Godskanonne, valt er niks meer te zaniken over kerona gaan je nou Putin en zn corrupte bende steunen met dit soort misselijkmakende praatjes?? Wat zit er in je hoofd??

   De Krim werd door Rusland in februari-maart 2014 geannexeerd, als onderdeel van de Russisch-Oekraïense oorlog. Was eigenlijk geen oorlog hè, was een inval, een annexatie met een militair-strategisch doel. Slachtoffers, landjepik en een afgenomen identiteit. Een soevereine staat werd aangevallen.

   Sindsdien is Oekraïne bezig met hightech oplossingen om het land te beschermen tegen een nieuwe Russische inval. Het enige waar ze weinig tegen kunnen doen is de propaganda van de Russen.
   Ze hadden net zo goed kunnen zeggen dat Oekraïners aan het samenspannen waren met buitenaardse wezens of met een geheim leger van zombies.

   Facisten? Nazi’s?
   Je weet niet eens waar je het over hebt. Kom maar met goed onderbouwde argumenten, kom met feiten, kom met duidelijke artikelen of onderzoeksresultaten en publicaties. En nee, NIET op Facebook. Je weet wel waarom hè, we zijn niet blond.

   En tot die tijd wacht ik het af.
   Groetjes aan Thierry het Wonderkind.

   6
   0
  • Truus zegt:

   Hoger beroep is vaak wel objectiever hoor. Ook omdat het dan tot de bodem wordt uitgezocht. Je kan dan
   als rechter alsnog de ethische belangen meenemen. Zo kan een rechter wel toezeggen de aflevering offline te halen en toezeggen haar geen achterlijk wijf te noemen in titels maar Famke toch ongelijk geven als de zaak beter wordt bekeken. Lijkt me sterk dat dan nog te bewijzen valt dat Famke nog enige recht heeft op de auteursrechten. Het liedje is immers in de professionele studio van FunX gemaakt en vervolgens door haar zelf verstuurd via WhatsApp dan vervalt het auteursrecht automatisch. Daar gaat het vooral om. Dan winnen ze als ze dat alleen al aantonen. Deze rechter was partijdig en niet objectief dus hoger beroep is noodzakelijk want dit kan niet.

   3
   0
  • DrTosti zegt:

   Wie verzind het steeds dat auteursrecht vervalt als iets verzonden is? Want dat is pertinent niet waar. Content mag worden uitgezonden mits daar aan Buma royaltees is afgedragen. Ook gekochte muziek mag enkel persoonlijk worden afgespeeld en nooit worden gecopieerd. Alle mediabedrijven hebben een abbonement bij Buma en mogen ongelimiteerd muziek gebruiken. Cafees, restaurants, winkels moeten ook betalen voor het afspelen van muziek. Hetzelfde geldt voor videos en fotos welke online worden gezet. Zolang een artiest of producent geen afstand van het eigendomrecht heeft gedaan, blijft het altijd eigenaar, ook al wordt het overal gedraaid of afgespeeld. Een voorbeeld is dat rechthebbende Trump hebben verboden om bepaalde nummers te gebruiken voor zijn campagne. Als Jan en Dennis dit tenhore hebben gebracht zonder royaltees, dan isdat inbruik. Ookal is een nummer niet bekend bij BumaStemra…dan nog is de maker/producent ten aller tijden eigendom van de content. Maar het versturen van de maker/producent van niet uitgebrachte content betekend niet dat het eigendomsrecht vervalt. Echt de grootste verzinsel ever.

   1
   0
  • Fox zegt:

   Misschien dat jullie een betere en goedkopere advocaat kunnen pakken. Tot nu toe oogst hij weinig succes. Misschien dat er een goede advocaat dit pro-deo voor jullie wil doen. Tegen een gratis advertentie op jullie app.

   0
   0
  • Peter zegt:

   Die geile Radboud Ribbert ziet zo’n hoger beroep tegen €350 per uur natuurlijk wel zitten

   10
   1
  • HOGERBEROEP NU zegt:

   Hoger beroep. Gewoon doen en gelijk wraaken als er weer zo een linkse kut of lamlul zit

   4
   0
 2. Rijdende Rechter zegt:

  Vorige post over de track toch maar van de website gehaald Jannie? Beetje jammer.

  8
  1
 3. Walvis zegt:

  Heerlijk, kan niet wachten tot dat achterlijke wijf weer zit te janken in de rechtbank!!

  45
  0
 4. De Speld zegt:

  Het is een bijzondere traditie in het Noord-Hollandse Enkhuizen: rennen voor Jan Roos. Vandaag trokken weer duizenden mensen naar het vissersdorpje voor het gevaarlijkste evenement van het jaar.

  Voor het spektakel begint, wordt Jan Roos opgefokt door speciale trainers. Ze vragen hem urenlang hoeveel zetels hij ook alweer heeft gehaald, om vervolgens in herinnering te roepen dat Thierry Baudet wél met twee zetels in de Tweede Kamer terecht is gekomen. Daarna pakken ze zijn brilletje af en gooien over met zijn broodtrommel.
  -Advertentie-

  Als Jan Roos goed boos is, wordt hij losgelaten in de straten van Enkhuizen. Daar staan duizenden waaghalzen op hem te wachten die dingen roepen als ‘referenda zijn geen goed idee’ en ‘politiek is een vak’. Dan begint het spektakel: Jan Roos rent briesend achter ze aan, terwijl het publiek hem voor probeert te blijven. Dit gaat niet altijd goed. Vorig jaar nog werd een vrouw door Roos in haar onderbeen gebeten. Ze heeft daar best lang last van gehad.

  Veel mensen vinden de jaarlijkse traditie niet meer van deze tijd. Zeker het laatste gedeelte, waarbij een doodsbange Jan Roos naar een stadion wordt gelokt en met kleurige stokken wordt geprikt tot hij jammerend over de grond rolt terwijl het publiek hem uitjoelt, is omstreden. Voorstanders van het evenement willen van die kritiek niets weten: “Het is gewoon traditie.”

  10
  50
 5. Romeo Delta zegt:

  Gewoon in hoger beroep gaan. Kost niks. Wel betere juridische ondersteuning regelen. Die twee eigenaardige types zijn dan wel een optie.

  16
  0
 6. Timmy zegt:

  Kijkers van die “docu” moeten zich verantwoorden voor het gerecht. Als luisteraars van die “muziek”. Heb je niets aan dat volk. Moeten we lijfstraffen voor terug invoeren. Wie kijkt en luistert die rommel…mevr Tannine (Marie-)Antoinette Dudok van Heel?! Ook wel bekend als de rommelrechter. Mag ik u rommelrechter noemen? Want zo kennen we u allemaal. 😂

  1
  0
 7. Hele verhaal stinkt. zegt:

  Jan lees dit even AUB. Er moet een onderzoek naar die rechter ingesteld worden. Als Radboutje zn reputatie lief is start hij het op. Hoeveel vonnissen heeft deze rechter over andere “daders” uitgesproken die nu (onterecht) vastzitten? Daarnaast moet de connectie tussen Famke haar advocaat en die rechter onderzocht worden. Ik denk dat het hele idee van hun komt niet van Famke. Daarnaast Jan, verdenk ik jou nicht ervan ook in het complot te zitten. Het zal mij niets verbazen als zij alledrie tot dezelfde zure grachtenstruik kliek behoren en dit hebben zitten bekokstoven

  2
  0
  • Annette Huhr zegt:

   Een onderzoek naar de advocaat van RP lijkt me handiger .
   Bijvoorbeeld zijn percentage gewonnen zaken.

   0
   0
 8. Fitz Gerwitz zegt:

  Nu ze een kapitaalinjectie heeft gekregen gaat ze een nieuwe aflevering maken? Zal wel toeval zijn.

  “Ik heb zo voor ons allemaal gepakt”. Jaja. Dan ook die schadevergoeding met ‘ons allemaal’ delen, afgelebberd beflapje (woordkunst) dat je er bent.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.