Televisie

Famke Louise en Denzel Slager laten baby in de steek

Famke Louise en Denzel Slager laten baby in de steek

Famke Louise en Denzel Slager laten baby in de steek. Daar lijkt het althans sterk op, want de twee gaan meedoen aan een nieuw seizoen van Hunted VIPS. Ook Multipla Sylvana IJsselmuiden doet mee en daar blijft het niet bij, want Mark Baanders (Slijptol) en nobody Niels Oosthoek doen ook mee.

Famke Louise en Denzel Slager laten baby in de steek

Maandag 13 februari gaat het nieuwe seizoen van het programma van start. Daar zijn eerdergenoemde BN’ertjes dus in te zien. Het is een programma van AVROTROS waarbij deze super interessante mensen uit handen van een opsporingsteam moeten blijven. Oké, leuk Roddelpraat, maar waarom beweren jullie dan dat Famke en Denzel hun kind in de steek laten?

Voor de mensen die het programma niet kennen: het is de bedoeling dat je drie weken lang uit handen blijft van het opsporingsteam. “Elke vorm van contact is een aanknopingspunt voor de hunters”, staat ook nog bij de beschrijving van het programma. Dat betekent dus dat hun baby het drie weken zonder enig contact met papa én mama zal moeten doen.

Kraamtijd verpest

Dat is natuurlijk al bijzonder, maar wat het nog specialer maakt is dat Famke in de rechtszaak tegen ons huilend heeft verkondigd dat haar kraamtijd verpest is. Haar kraamtijd verpest? Ja, zeker. Wij zouden met het uitlekken van haar PROFESSIONEEL OPGENOMEN STUDIONUMMER haar kraamtijd hebben verpest.

Vervolgens deed ze al mee aan het programma De Verraders (wat overigens ook mentaal een onwijs zwaar programma is om aan mee te doen) en nu gaat ze SAMEN MET PAPA drie weken weg. En even een belletje met het thuisfront is dan ook niet mogelijk. Godsammekrake, waar gaat het toch heen met deze vrouw?

Nog geen reacties