Fabiola Volkers daagt Annebel Visscher uit voor een gevecht

Fabiola Volkers daagt Annebel Visscher uit voor een gevecht

Fabiola Volkers daagt Annebel Visscher uit voor een gevecht, wat natuurlijk een beetje onzin is, want ze mogen niet eens tegen elkaar vechten. Fabiola lijkt wel een nijlpaard die ontsnapt is uit de plaatselijke dierentuin terwijl Anabool, nou… Je snapt het.

Een handjevol ordinaire wijven in de jungle

We hebben Fabiola Volkers wel vaker besproken, omdat het een uitzonderlijk figuur is, maar wie de f*ck is Annebel Visscher? Beide meiden hebben meegedaan aan het veelbesproken programma ‘Echte Meisjes In De Jungle‘ op Videoland. Wat een verschrikking was dat… Maar hoogstwaarschijnlijk werd het juist daarom veel besproken.

Een handjevol ordinaire wijven die enkel uit plastic bestaan en lucht in plaats van hersenen in het pannetje hebben, worden in een jungle gegooid en gevraagd om zich als zichzelf (idioten) te gedragen. Het is een eeuwenoud concept wat na elf jaar weer terug op de buis werd gebracht.

Fabiola Volkers daagt Annebel Visscher uit voor een gevecht

Dat gezegd hebbende… Zo ongeveer alle kandidaten hebben nu slaande ruzie met elkaar. Tijdens de opnames moesten een Bratz-pop en een Transformer al terug naar Nederland als gevolg van een ruzie. Nu besluiten twee andere figuren in Nederland nog eens met elkaar op de vuist te gaan. Beiden hebben het inmiddels aangegeven wel te willen, maar als ik Fabiola was geweest had ik de uitdaging ook gedaan. Ze mogen namelijk toch niet tegen elkaar boksen gezien het feit dat ze beiden in een andere gewichtsklasse zitten.

Laten we hopen dat het gevecht toch eens kan plaatsvinden. Het lijkt me enig. Oh, ja… En Fabiola: nee, bedankt. Het lijkt me nog steeds géén goed idee als je op het snoetje komt zitten. Ik wil nog niet dood.