Extreem platte Glennis Grace is niet extreem plat

Althans dat probeert Ronald Molendijk ons wijs te maken, want we begrijpen haar gewoon verkeerd. Voor de mensen die zich gelijk afvragen wie Ronald Molendijk is kan ik alleen zeggen dat wij dat eigenlijk ook niet weten. Alleen hij is beste vrienden met Erland Galjaard die hem een baantje heeft bezorgd bij Shownieuws. En wie bevriend is met Galjaard moet haast wel een enorme lul zijn. Maar daar gaat het niet over. Glennis Grace is niet ordinair, volgens die Ronald.

“Ik moet even iets anders zeggen. Ik heb Glen – ik mag Glen zeggen – recent gesproken voor de serie Valt Uit De Toon die ik maak. Dat komt binnenkort ook online. Ik heb altijd het idee dat zij op een of andere manier een soort van misbegrepen wordt.” Aha, Molendijk had iets te verkopen aan de balie van dat verschrikkelijke programma. Maar lachwekkender dan de opmerking dat Glennis Grace niet ordinair is wordt het niet. Dat is hetzelfde als zeggen dat Sylvana Simons een bijzonder leuk, vriendelijk, meegaand, tolerant en aardig mens is.

Proef op de som

Maar wij willen bij Roddelpraat niet te makkelijk over mensen praten. Laten we de proef op de som nemen.

Praat Glennis Grace plat? Check. Scheldt Glennis Grace vaak? Check. Draagt Glennis Grace te lange plakwimpers? Check. Schreeuwt Glennis Grace vaak? Is Glennis Grace laagopgeleid? Check. Komt Glennis Grace uit een Tokkiefamilie? Check. Heeft Glennis Grace een geringe woordenschat? Check. Kleedt Glennis Grace zich achterbuurts? Check. Heeft Glennis Grace plaktieten? Check. Heeft Glennis Grace tattoo’s? Check. Maakt Glennis Grace verschrikkelijke platte vlogs? Check. Heeft Glennis Grace permie-A vrienden? Check. Laat Glennis Grace Jan en Dennis bedreigen door die vrienden? Check. Ziet Glennis Grace eruit als iemand die langs de kant van de weg haar lichaam probeert te verkopen voor een paar tientjes? Check.

Uitkomst: Glennis Grace is gewoon bloedordinair.

67 reacties op “Extreem platte Glennis Grace is niet extreem plat

 1. Henk Kasius zegt:

  Niet zo negatief over mijn Glen hè! Echt een topwijf, behalve dat ze niet met me naar bed wilde toen ik er (absoluut niet opdringerig) op aandrong. Het enige wat ik kreeg is een rechtszaak, dit is het echte verhaal waarom ik mijn geld kwijt ben. Dat verhaal over die ex van me is gelogen zodat mijn mannelijkheid overeind kon blijven staan

  0
  0
  • Glennis Grace zegt:

   Wat een racist is Mick de Vlieger! Dus omdat ik zwart ben mag mijn artikel niet meedoen aan de wedstrijd?! STEM GÉÉN CODE ORANJE😡

   0
   0
 2. liveluisteraar zegt:

  Hoe één artikel en een Clubhouse room ervoor kunnen zorgen dat binnen 1 minuut een net niet tweede kamer politicus en een uit de hand gelopen fanboy de kamer verlaten.

  0
  0
 3. Henk zegt:

  Mooi meisje.
  Wil samen met haar wel een ijsje.
  Houd ze net als ik van eten.
  Met mijn conditie ga ik na 2 minuten in bed al zweten.
  Wel lijkt het me gezellig om te daten.
  Let niet op mijn breedte.
  Ik heb deze groep net verlaten.
  Mijn borsten hebben verschillende formaten

  Poëzie

  Henk K

  0
  0
 4. Henk Kasius zegt:

  Plat? Op het podium met Glennis stond ik tegen die dikke reet aan te schuren joh! En ik kreeg me daar toch een dikke lul, het leek wel zo’n wrap van Wilfred!

  0
  0
 5. Coen zegt:

  Dan kom ik ook maar met mijn gedicht:

  Ik eet eigenlijk geen vlees
  Maar maak graag een uitzondering voor Glennis Grace
  Ookal heeft ze niet hele grote borsten
  Zij kan wel goed spelen met mijn worsten

  Coen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.