Instagram

Ex van Thijs Römer laat van zich horen

Ex van Thijs Römer laat van zich horen

De ex van Thijs Römer laat van zich horen. Na haar relatiebreuk met die viezerik heeft Igone de Jongh de draad weer opgepakt. Dat laat de balletdanseres ons weten via Twitter. Mevrouw heeft naar eigen zeggen veel steun aan haar vrienden.

Ex van Thijs Römer laat van zich horen

‘Ik probeer mentaal en fysiek weer terug in vorm te komen’, schrijft De Jongh op haar Instagram-story. ‘Het is niet makkelijk, maar ik heb geweldige vrienden (jullie weten wie je zijn) en een geweldig professioneel team die me helpen om daar te komen.’ Ze bedankt in het bericht Arie Boomsma en nog een aantal andere nonamers. ‘Jullie zijn geweldig.’

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de ex van Thijs Römer de relatie heeft verbroken met de smeerlap. En dat is natuurlijk terecht. Meneer de acteur werd in de rechtbank veroordeeld voor grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes. Thijsje is wel in hoger beroep gegaan, helaas. 

“Mijn hart is verscheurd”

Het is niet voor het eerst dat Igona reageert na de breuk met die loser. Eerder deed ze dat ook al via Instagram: ‘Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan’, schreef De Jongh toen.

Het kind van Thijs ziet ze nog wel als haar eigen dochter. “Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig”, zei Igone bij RTL Boulevard over het kind van Thijs Römer en zijn andere ex Katja Schuurman. “Ik leer erg veel van haar.”

De relatie tussen Thijs en Igone werd al in januari verbroken. In 2016 kregen ze een relatie met elkaar en in november 2019 trouwden ze. Nu heeft Thijs niets meer. Houden zo.

20 reacties

Ariefxxb

Deze Igone krijgt het voor elkaar zeg, van engnek Thijs naar AriefxxBoomsma.
Hoe dom kun je zijn? Je zou haast kunnen schrijven dat ze er om vraagt pfffffffff

Alex Soze

Heftig man, Ik ben me rijbewijs kwijt minimaal 3 maanden ..


Thijs R

Arie B heeft ook aan kinderen gezeten. Ik heb alle mailadressen van die meiden van Arie gekregen

Floris Wyers

Heeft er nog iemand COKE ??

Benno

Gelukkig,1 gek minder op de weg, nog beter nooit meer teruggeven!!!!

Alex Soze

Hey maat, bel me. samen nakie doen

Parkmanager Altwin

Ze heeft heelveel steun van jan kooijman die trek haar helemaal uit elkaar

Mark Gillis

Heb jij niks beters te doen Altwin? Zorg jij nu maar voor onze parken

Arie B

Ben ik de enigste die Thijs z’n kontje wil rimmen?

Mootje

Een insta foto verraad zoveel meer. Verf afgebladderd van de deur en het kozijn, beide ook verweerd, scheuren in de tegels. Niet schoongemaakt, check maar rechts achter haar voet. Zit de aan de drank en d? Of geen geld meer omdat haar ballet carrière ten einde is en die van Thijsie boy ook?

Thijs R

Ik gaf ook squirt les aan huis , sommige konden het kozijn raken vanaf de 3e rij zwarte tegels

Parkmanager Altwin

Moet wachten op een nieuwe sd kaart aangezien de vorige vol is met foto’s die ik van je vader moest maken

Mark Gillis

Daar hoef je niet op te wachten. Wendy maakt nu de fotos. Ga de wc’s maar schoonlikken oid

Walter B.

Katja heeft wel wat met smeerlappen. Achter deze zal ze ook blijven staan, omdat ze zulke leuke tijden hebben gehad. Katja de onvergetelijke dronken bestuurder. De “niets wist” van de wietplantage. Gewillig lid van de criminele patiëntenverreniging. Arme dochter. Zullen je ouders maar zijn.

PijveStiemel

Ochje, Jezus wordt ingeschakeld! Arie toch..

Parkmanager Altwin

Daar hebben we ruud al voor

Tim h.

Nou lijkt me lekker

Mark Baanders

Je mag coke van mijn buks afsnuiven flikker.

Mark Baanders

Nee hoor, wil ik ook en daarna volspuiten.

Mark Gillis

Ben jij niet goed in je bovenkamer? Ruud is mijn broer, die hoeft dat niet te doen. Jij hoort die strontpotten te onderhouden. Maar ok laat maar , dat hoeft niet meer want je bent ontslagen Aldwi