Ex van Roy Donders overdonderd

Roy Donders

Samen met de rest van Nederland heeft de ex-vriend van Roy Donders met verbazing vernomen dat hij over is gestapt van de herenliefde naar de vrouwenliefde. Dat gebeurt niet heel vaak bij iemand die zo’n beetje uitvinder is van de Griekse grondbeginselen. Maar nu is Roy dus aan de meisjes begonnen.

“Ik hoorde het en ik was vol verbazing eigenlijk. In mijn beleving is Roy 100 procent homo”, aldus zijn ex Marvin. “Ik denk dat Roy een kinderwens heeft. Ik denk dat hij zoiets had van ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ’eigen’.”

Het is jammer dat er geen camera aanwezig is in de slaapkamer van Roy en Michelle. Want hoe zou dat daar dan gaan? Ligt Roy samen met haar met zijn kontje omhoog. Hahaha.

8 reacties op “Ex van Roy Donders overdonderd

 1. rollins zegt:

  Toch mag ik hem wel. Natuurlijk is hij nep, maar hij is el echt nep. Hij veinst zijn nep zijn niet. Hij koos ook voor redelijke anonimiteit waar andere D-garnituur de aandacht op het pijnlijke af maar bleef opzoeken. Donders pakt de aandacht wanneer hem dat geboden wordt. Hij bedelt er niet om.

  En dat, doet hij (komtiedan, komtiedan he) donders goed!

  23
  9
 2. Bud Pluk zegt:

  Hahaha.
  Stelletje ransapen.
  Roy Donders heeft een nieuwe sponsor deal met Easytoys en die laat zich door z’n meesteres helemaal afknijpen en uitwonen.
  Z’n peniskooi mag alleen af op vrijdag en inmiddels kan hij drie tennisballen in z’n reet kwijt. Tegelijkertijd.

  Roy is niet bekeerd. Roy is perverser dan ooit. Heeft hij die schuldeisers nou al betaald? Of is die lümmel gratis falliet gegaan en de anderen op laten draaien voor zijn eigen financiële wanbeleid?

  12
  9
 3. Anti Alles zegt:

  Snap je er dan als dit mokkel er echt he-le-maal niks van of hoe is het?? Haha man man wat een niveau deze mensen. Echt te dom om te poepen.

  2
  3
  • Harry de Smet zegt:

   Want
   Jij bent slim?
   Je zit de hele dag onzin te spuien op roddelpraat? Dan wordt je niet serieus genomen hoor.

   3
   2
  • Mathilde zegt:

   Dat is die sneue kut Kale Pietje de poepBoy. Die zit in een gesticht.

   Geen aandacht geven. Altijd even vragen of hij niet gewoon deaud wil gaan. Dat doet iedereen.

   0
   0
 4. Kat zegt:

  Ik vind hem hartstikke leuk met een man of een vrouw zal me de reet roesten!
  Heel veel geluk samen Royke!

  5
  0

Reacties zijn gesloten.