Uit eerste hand

Ex Peter Gillis doorgesnoven tijdens koningsnacht

Ex Peter Gillis doorgesnoven tijdens koningsnacht

Ex Peter Gillis doorgesnoven tijdens koningsnacht, ze had een lijntje te veel genomen. Onze grote vriendin Nicolleke was in Eindhoven op stap in een café, waar ze heerlijk een paar lijntjes gesnoven heeft. In het café heeft een tipgever van ons haar zien snuiven. Kennelijk vindt Nicol Kremers de alcohol niet goed genoeg, dus dan doen we toch gewoon een snuifje erbij? Eerder hadden we deze geruchten al gehoord, maar nu zijn ze dus bevestigd. 

Ex Peter Gillis doorgesnoven tijdens koningsnacht: de poeder hing nog aan haar neus

Ex van Peter Gillis doorgesnoven tijdens koningsnacht, de poeder hing nog aan haar neus. Onze tipgever kwam Nicolleke tegen en de cocaïne hing nog aan haar neus. Ze bleek ook straal bezopen te zijn, dus Nicol weet wel hoe ze een feestje moet bouwen met een lijntje. 

Onze tipgever kon dit natuurlijk niet aan haar voorbij laten gaan, ze heeft dan ook een foto gemaakt van de doorgesnoven Nicol. Op de foto is te zien hoe dronken ze is en dat ze nog wat wit poeder onder haar neus heeft zitten, zou dit poedersuiker zijn geweest? Ik denk het toch zeker niet, Nicolleke houdt wel van een wilde nacht. 

Nicol snuift erop los 

Nicol, de ex van Peter Gillis, snuift er dus oplos. Een vriendin van Nicol was op de kamasutrabeurs al gespot toen ze aan het snuiven was, er gingen daarnaast heel wat geruchten rond over Nicolleke zelf. Ze heeft dit nu zelf op deze manier weten te bevestigen. 

Nicol Kremers zou wel het verdriet van het gemis van Peter Gillis wegdrinken en snuiven. Dit komt vast door al het geld wat ze moet missen, omdat Peter en Nicol nu uit elkaar zijn. De meeste mensen verwerken hun verdriet door te gaan sporten of wat anders te gaan doen, maar Nicolleke vindt het een goed idee om te gaan snuiven.

Nog geen reacties