Roddels & Scoops

Ex Marco Borsato onthult geheim: ‘Ik heb dit nooit eerder verteld’

Ex Marco Borsato onthult geheim

Leontine Ruiters heeft met Nouveau over de periode na haar scheiding met Marco Borsato gesproken. Heel erg interessant allemaal. Mevrouw vertelde dat ze het de afgelopen winter erg zwaar had. Ook onthulde ze een geheim.

Ex Marco Borsato onthult geheim: ‘Ik heb dit nooit eerder verteld’

“Er kwam afgelopen winter veel bij mij binnen. De scheiding, het gemis van mijn gezin. Ik wilde mezelf het liefst verstoppen en vond het lastig om het leven ineens alleen te moeten doen en ik had angsten over de toekomst”, aldus Leontine.

Toen Leontine het leven even niet meer zag zitten, besloot ze stappen te ondernemen. “Toen ben ik naar de huisarts gegaan, heb ik hormoonpillen gekregen en heb ik ook mentale hulp gezocht. Daar kwam ook angst bij kijken, want ik ze vreesde voor dezelfde aandoening als mijn moeder.” Ria overleed in 2017 op 76-jarige leeftijd. Ze had naast een eerdere hersenbloeding nog meer gezondheidsproblemen, onthult de ex van Marco B. “Ik heb dit nooit eerder verteld,’ zei Leontine. “Mijn moeder was manisch-depressief, bipolair. Daarmee werd ze pas op mijn achttiende gediagnostiseerd, maar daarvoor was de ziekte er al. Ze is ook opgenomen geweest.”

Angst

“Ik vreesde dat ik dezelfde psychische aandoening had toen ik me zo depressief voelde”, vervolgt de ex van Marco Borsato. “Die angst kwam zeker naar boven. Als je in zo’n zware, zwarte periode zit, zijn al je gedachten negatief en denk je dat je de enige bent die zich zo voelt.”

Nu is mevrouw blij dat ze over de ziekte van haar moeder heeft gesproken. “Ik hoop dat we allemaal wat liever naar onszelf, en daardoor ook naar anderen, kunnen zijn. Als iedereen elke dag een complimentje aan een ander geeft, zou de wereld er al heel anders uitzien.” Duh.

Nouveau

Sinds vorige week ligt de nieuwe Nouveau in de winkel. Leontine plaatste er ook een bericht over on the gram. ‘Bij mezelf herken ik de veerkracht, van de donkere plekken naar het licht binnenin mij en alles wat daar tussen zit. Die reis is niet altijd makkelijk en fijn, desalniettemin is het een reis die ik heb moeten maken en nog steeds maak om steeds meer in verbinding te komen met mezelf.’ Wat een onzin.

29 reacties

John

Boeien

Hans van der T

Draai jij de bordjes maar om

Scooby Doo

“onze enige echte Leontine eeuh aandachtsh*er”

Leontine Wyers

Heeft er nog iemand COKE ??

Keesie

De OG golddigger van de Lage Landen…

Wally

mand

Rapper Sjors

??? Ze is toch doodgestoken toen ze op een luchtbed lag in de amsterdamse grachten

Luca B

Mijn moeder is een hoeeeeereeeeeeeerrrrrrr

B100

Zag ik nu net de Baron samen met Vlugge Japie van billenstein gaan? Er zat ook poep aan de snor van de baron

Hihi

Haha der laatste vriendje had het toch uitgemaakt omdat mevrouw lui was en smiddag’s pas uit der nest kwam? Hahaha dan zie je maar dat het een echte g-digger is.

Parkmanager Altwin

Waar kan ik haar bestellen heb nog iemand nodig om de borden om te draaien

Floris Wyers

De Horeca is toch gesloten op jullie park

Sterre

Jammer dat zij niet lesbisch is want ik slaap ook graag uit . Heb echt respect voor haar.

Hans van het Vocht

Laatste keer dat Leontine heeft gewerkt is in de tijd geweest dat je nog moest inbellen om te kunnen internetten

Parkmanager Altwin

Domme floris denkje nou echt dat ze in de horeca nodig is om borden om te draaien zonder het geld van je moeder had je allang een wajong gehad

Scooby Doo

Ik dacht dat jij Sjors allang dood was. Bij deze hoop het zo spoedig mogelijk. En nee, dat was Tatjana Simic. De zus van Kees en Sjonnie in de familie Flodder. Je IQ blijft 0,0 Sjors!

John

Verrassend. Had verwacht dat ze the obvious zou delen. Haar eetprobleem. Nieuwe neus erop en Michael Jackson is terug uit de dood.

John

In de spoelkeuken? Die valt binnen een uur flauw.

Beetwee

Wahzeggie?

Melanie Brinkhaltus

.

Poll

Anorexia patiënten gezien met meer op hun botten. Zorgelijk. Hoop dat ze zowel haar gedachten als voeding op orde krijgt.

Floris Wyers

Ik vind dit abject en infaam. Ik overweeg toch mijn advocaat te raadplegen. Dit is pure laster Altwin. Maar ok ik ben de beroerdste niet. Je kan het goedmaken. Mag ik je rimmen Altwin?

De Baron

Troubels troubels troubels

Parkmanager Altwin

Je mag dan wel cup d maar ik hou het bij echte vrouwen

Floris Wyers

Echte vrouwen??? Je ligt Mark Gillis regelmaat te kluiven

Hans worst

Tranen in m’n ogen..

Hema-man

Skeletor >:(

Optimist Pruim

Met zo’n deprimerend wijf aan je zijde gaat iedere vent toch liever barbecueën dan daarmee op de bank zitten.

Fritsie

Hee Leo ken je me nog uit de Bells Club ? We hebben nog x Febootje gedaan met die mooie blonde dame !
Helaas was mijn gouden rolex in service anders was het wel hatseflatsen geworden waarschijnlijk!