Ex Donny Roelvink in de vibrators

Nou waarschijnlijk is het andersom. Hahahaha, snap je hem. Hahahaha. Niet? Lees de titel nog eens. En dan zeg ik, waarschijnlijk is het andersom. Hahahaha. Snap je hem nog niet? Ga dan weg van deze pagina. Verdikke. Nou ja, de ex van Donny Roelvink maakt reclame voor vibrators.

Zal ze nu ook jankend klaarkomen? Hahahaha. Maar even serieus. Je kan hier haar filmpje zien. Die arme meid moet ook wat, alleen ik zou dan wel een schone vibo nemen als je iets gaat opnemen.

13 reacties op “Ex Donny Roelvink in de vibrators

 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik ben heel tevreden bij het zien van dit soort influencers. Voor de uitvinding van Instagram en Youtube waren deze meiden allemaal alleenstaande moeders aan het staatsinfuus. Nu verdienen ze hun eigen centjes, top!

  4
  2
 2. Hallo ik ben Jessie en welkom bij Janice zegt:

  Blub blub blub wat een vissebek heeft deze transformer aangemeten zeg.
  Kijk maar eens goed naar het insta filmpje, het is gewoon warempel de zus van Jessie Maya geworden!

  3
  1
  • Juice over juice zegt:

   Door met een dekbed te stoeien? Pittig baantje. Ze zal wel moe zijn na een dag stoeien. Strx only fans account.zie j v kijken ver aankomen…

   1
   0
 3. Dildo van Opzeeland zegt:

  Een vibrator is een mooie en heerlijkste uitvinding, maar ook zonder motortje kan een lekkere dikke bull veel genot verschaffen aan de vrouw.

  2
  2
 4. Ploeterend paard zegt:

  Ik heb niet de indruk dat deze dame erg toe is aan een dildos en ander speelgoed. Dat zijn meer types als Leontien, Catherine Keyl en Erica Terpstra.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.