Entertainment

Ex Dave Roelvink onthult échte reden achter breuk

dave roelvink

De relatie tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes liep na vier jaar stuk, omfat 'het niet meer werkte'. Nu is Julia eerlijk geweest en heeft ze de echte reden van de breuk onthuld.

Verdovende middelen

Junkie Dave Roelvink heeft zich laten ‘helpen’ met zijn problemen. Na bijna drie jaar ‘clean‘ te zijn geweest, viel hij terug in oude gewoontes. Hierom vertrok de zoon van Dries Roelvink richting Zuid-Afrika. “Na 2,5 jaar zonder drank en drugs ben ik gestopt met het investeren van tijd en begonnen het toepassen van de tools die me hielpen clean te blijven.” Hij vertelt uitgebreid over zijn terugval. Ik voelde me goed en dacht dat ik het op eigen kracht kon, maar dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid. Verslaving is een erkende chronische ziekte die toeslaat als je niet waakzaam blijft”. Het is én blijft een junkie pur sang.

Ex Dave Roelvink onthult échte reden achter breuk

In de podcast ‘Zogenaamd Succesvol‘, vertelt de ex-vriendin van Dave Roelvink voor het eerst het échte verhaal achter de breuk. Waar Julia Mekkes direct na de breuk nog aangaf dat ze bij Dave was weggegaan, omdat ‘het niet meer werkte’ doet ze nu alsnog een boekje open over de echte reden. Als haar gevraagd wordt wat ze vindt van de recente breuk van Dave reageert ze kort. “Ik zal het politiek correct houden: ik snap het natuurlijk wel. Ik had dezelfde Dave natuurlijk. Met die verslavingen. Dat is ook waarom het bij ons niet is gelukt. Het was niet best.”

Julia ging dus niet weg bij dat irritante ventje, omdat ‘het niet meer werkte’ maar omdat die junk zichzelf voor de zoveelste keer niet kon beheersen met verdovende middelen. Ook geeft dat ‘vervelende mannetje’ de hond niet terug aan Julia, hij laat dat hondje bij zijn moeder wonen.

Al deze dingen bij elkaar maken Dave een héél eng mannetje die niet kan afblijven van verdovende middelen en altijd negatief in het nieuws komt. Het is dan ook een niet al té slimme verschijning.

7 reacties

Floris Weyers

Wanneer komt weer een roddelpraat feest!

P L l E N

Roddelpraat feest en gratis hamburgers!

Sappige stukken seperatorvlees op een klef broodje met 2 sausjes
En wat verlepte sla, verlopen komkommer en tomaat uit een spuitfles.
Ojee. Dat klinkt als een broodje van de Mac
Bedankt!

Bas

Ach jee is d’n Dave nu alweer bezig met poging 400 om van het Colombiaanse dieet te geraken?

Dries

Drugs zijn gaaf. Drugs zijn lekker. Drugs zijn gezellig. Oh nee, drugs zijn voor losers. Net als roken, ulragore en volstrekt achterlijke gewoonte.

Natnek

Voor een advocate komt die mekkes nogal dom over.

Dries Roelvink

Ik lig lekker in mijn gele zwembroek aan een strandje op Ibiza, zie ik dit ineens voorbij komen. Julia Mekkes is net als Akwasi, ze probeert ons gewoon zwart te maken.

Anelien

Dries en Dave wie?? Dat zijn toch die mannen die niks kunnen en toch steeds als parasieten op tv komen??