Estelle Cruijff zoekt monogame man

Estelle-Cruijff

Dan wensen we haar heel erg veel geluk in dit unieke exemplaar te vinden. Want laten we wel zijn, een gezonde pony wil altijd grazen op vers gras. Elke dag citroenijs gaat je ook de neus uithangen, dan wil je ook weleens chocolade of caramel-zeezout proeven. Nee, alle gekheid om een keihard stokje. Er zijn genoeg kerels die niet vreemdgaan. Maar volgens de ex van Gullit en Badr is het zeldzaam. “Het kan wel, maar als ik zo om me heen kijk, komt het weinig voor”, zegt Estelle in de podcast van Kaj Gorgels.

Het blijft natuurlijk wel lastig om een kerel te zoeken en dan in de media te gaan roepen dat ie niet naast de pot moet gaan pissen. Je denkt wel vier keer na als dat de eerste eis is, want blijkbaar vertrouwt ze mannen voor geen millimeter. “Het zijn niet meer de mannen van vroeger, die de deur voor je openhouden en je stoel aanschuiven. Ik ken er misschien twee die niet vreemdgaan.”

Dat blijft vreemd. Estelle denkt dat mannen vroeger de deur voor dames openhielden en daarom niet vreemdgingen. Het punt is nou juist, ze hielden de deur voor alle meiden open om zoveel mogelijk vertier van de kier te kunnen krijgen. Nou ja meid, heel veel succes in je zoektocht. En mocht je een avondje eenzaam zijn mag altijd even op het gelaat van ome Jan zitten, want als je met 42 jaar nog zo strak bent verdien je dat wel. En oh ja, dan niks zeggen tegen zijn vriendin. Ok?

https://www.instagram.com/p/CPacx0itAM_/?utm_source=ig_web_copy_link