Er staat flinke druk op Ferry’s ruk

Dat rijmt inderdaad, maar het dicht niet. Ferry Doedens wordt helemaal burn-out van alle druk die zijn Onlyfans werkzaamheden met zich meebrengen. De gevallen soapie wordt telkens door zijn abonnees aangespoord om nog een wasbak vol te blaffen. Het wordt hem allemaal te veel.

In het programma Socials, S&ks en Centen van k*tomroep PowNed van Dominique Weesie (walgelijke man) vertelt Ferry dat het hem soms naar de keel grijpt. “De druk van: ik moet posten, ik moet meer dingen erop gaan zetten. Je fans verwachten toch dat je elke dag bijna wel wat gaat posten. Als je twee dagen niets post, dan krijg je echt gewoon haatcomments.” Ik denk niet dat Doedens ooit een echt baan heeft gehad. Want een beetje aan je salami trekken is voor veel mensen een hobby. Dat je daar 20k per maand mee ophaalt is een droom voor de grootste rukkers onder ons.

Stress

Maar niet voor Ferry. Die trekt (padumpatssssssj) het zich allemaal vreselijk aan. “Het brengt wel stress met zich mee, want ik merk wel dat ik steeds een stapje verder ga. Je ziet wel echt gewoon heel veel.”

47 reacties op “Er staat flinke druk op Ferry’s ruk

 1. Rukkende Ronnie zegt:

  Ha Ferry maat!

  Je doet het toch echt allemaal zelf! voor die 20k moet je er gewoon een slinger aangeven en verder niet janken!
  En anders inderdaad een echte baan gaan zoeken en een keer echt gaan werken voor je geld!

  Ik ruk nog even verder, gratis en voor niks,

  Groeten,

  Rukkende Ronnie

  0
  0
 2. martosaurus zegt:

  Dat is toch het nadeel van de mannelijke pronsterren. Je moet wel een resultaat afleveren. Een vrouw kan drie keer per dag doen alsof. Sekse ongelijkheid!!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.