Uit eerste hand

Er is een god, Gordon gaat echt weg

Gordon-Vrouw

Twee violen en een trommel en een fluit, want Gordon gaat emigreren en de vlaggen kunnen uit. Ondanks dat je met de bipolaire cokejunk een vijftigtal slagen om de arm moet houden omdat er meer onzin uitkomt dan waarheden lijkt het er toch echt op dat ie naar Dubai gaat verhuizen. Hij is helemaal klaar met Nederland en dat is geheel wederzijds.

Bij onze collega’s van Shownieuws weten ze het zeker. “Aan alle kanten komt het nieuws naar buiten dat het echt wel definitief is. Hij schijnt zelfs al bezig te zijn met het organiseren van een afscheidsfeestje. Hij wil zich na de zomer gaan vestigen in de zandbak, zoals het in de volksmond genoemd wordt”, zegt roddelpoot Bart Ettekoven.

Hij gaat verder: “Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden. Sowieso het samenwonen met een man, seks hebben met een man. Dat kan allemaal niet. Met alcohol en dat soort dingen moet je daar ook niet aankomen, want je belandt zo in de gevangenis. Daar zijn tig voorbeelden van.” Dus als alles meezit zien we hem nooit meer terug.

Nog geen reacties