Entertainment

Eloise van Oranje hield geen rekening met haar ouders: ‘Wat maakt het uit?’

Eloise van Oranje

De ouders van Eloise van Oranje stonden niet altijd achter haar. Althans, achter haar content dan. Dat leert de grafinfluencer ons in de podcast ‘Darmstad FM’.

Eloise van Oranje hield geen rekening met haar ouders: ‘Wat maakt het uit?’

“Er is geen socialmediaprotocol waar ik me aan dien te houden”, aldus Eloise van Oranje. “Ik heb fouten gemaakt op Instagram waar ik veel van heb geleerd. Zeker aan het begin, omdat ik er zo snel in was gerold, had ik nog niet echt voor mezelf duidelijk van: wat wil ik wel en niet delen? Hoe vinden de mensen om me heen het dat ik dit doe?”

Mevrouw hield klaarblijkelijk geen rekening met haar ouders. “Ik plaatste ooit een video waarop een deel van het huis van mijn ouders te zien was. Die moest ik verwijderen. Op het begin snapte ik het niet zo. Dan dacht ik: maar je ziet helemaal niks. Je ziet een deur en een vloer en een stukje van een kunstwerk. Wat maakt het uit? Ik vind het filmpje leuk.”

Eloise van Oranje leerde al snel dat ze een fout had gemaakt. “Mijn ouders zeiden dan: je kan dingen zelf heel leuk vinden, en je kan over je eigen leven wel dingen posten, we staan ook achter je”, legt ze uit. “Maar dit is ons leven en je deelt nu iets wat wij niet fijn vinden. Daar moet je een balans in leren vinden en het accepteren als iemand zegt: ik wil niet dat je dit post. Hoe leuk het filmpje ook mag zijn.” 

Anna

Als Eloise van Oranje uitgaat, gebruikt ze haar schuilnaam: Anna. “Dan weten mijn vrienden en vriendinnen om me heen: Elo is dan Anna. Ik baal er wel van dat ik soms herkend word. Mensen zeggen vaak: ‘Ik ken jou ergens van.‘ En dan heb ik daar even geen zin in. Niet met uitgaan. (…) Dan is het leuk als vrienden naar me toe lopen en zeggen: ‘Hey An, kom je even mee?‘ Dan zie je echt die verwarde blik.” 

18 reacties

Marco B.

Dat herken ik wel, Ik heet Marco, Maar mij noemen ze ook vaak Pedo

Hairy dandy top for fun

Ook deze nep gravin moet zich aan de mediacode houden

Anna(niet mijn echte naam)

Ik doe dan net of Gio mij uitgewoond heeft tijdens het uitgaan

Bram (geen jongen)

Mijn ouders nemen mij ook nooit serieus. Toen ik een jongen was niet, toen ik een meisje was niet, toen ik een hond was niet en nu ik onzijdig ben ook niet. Dit is allemaal de schuld van Israël en Baudet.

Don en ad

Even een @nalcreampy doen!

SameSjit

Dat kind word hier nog vaker genoemd dan door ´royalty deskundigen´ zelf … ben haar nu wel een beetje beu

Muts

Dit is toch dat lelijke gebakje van die miljarden familie die ons is opgedrongen? Die tweedehands kleren koopt, maar tegelijk als scholier in een pand woont, waar een ervaren ingenieur, ook alleenstaand. Nooit maar dan ook nooit voor in aanmerking komt. En tot slot mevrouw moest ook een officiële titel hebben. Dus is ze maar Gravin gemaakt, zonder ook maar ooit een Graafschap te hebben gezien.

Geen Oranje

Prins Hendrik was onvruchtbaar door syfilis. Deze mevrouw en de rest van de familie heeft niets van doen met Oranje.

Markt

Weten jullie trouwens dat gebruiker @Trudy tippelt op de korenmarkt te Arnhem. Ga haar bezoeken. Kost een kwartje.

Jaap schaap

Ik kijk zo op tegen al die influencers, zonder hun heb ik geen identiteit, stuur me aub, zeg me hoe ik moet deugen en volgen! Ik ben zo bang om niet geaccepteerd te worden door de maatschappij!

Kühne Benelux

Beste Trudy , zou je zo vriendelijk willen zijn om minder azijn te verbruiken wij ondervinden problemen op onze productielijn vanwege een schaarste

Bigblackcocksmater

En toch zal ik haar doen

IShiro S.

Er in gerold. Altijd zo om lachen. Alsof het haar overkwam. Bewuste keuze bij een ambitie en opgezocht. Niet ingerold. Ergens inrollen doe je zonder intentie.

Mark Baanders

Toch zou ik bij uitzondering haar aars wel willen volpompen.

Paul Jambers

Ik heb nog een interview gedaan. met Eloise. Dat was op de keileweg

Gruwalda van Zak

Elo of Anna. Van dat type krijg ik sowieso een verwarde blik.

Natnek

T€ring wat een l0mp kind

Gratis Kijken

Word uitgezonden in de gratis xtra.
te vinden bij roddelpraat_TTV on twitch.
“Telegram= roddelpraat3”