Uit eerste hand

Eloise van Oranje reageert op haters

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje heeft gereageerd op haar haters. De 21-jarige zogenaamde ‘gravinfluencer’ geeft in gesprek met LINDA toe dat ze zo nu en dan ook wel eens iets terugstuurt naar de Kevins.

Eloise van Oranje reageert op haters

“Vroeger vond ik het lastig, trok ik me dingen persoonlijk aan. Als iemand iets zei over mijn familie, kon ik echt woest worden. Dat heb ik niet meer, op de een of andere manier werkt mijn brein zo dat het niet meer echt binnenkomt”, aldus Eloise van Oranje. “Ook omdat ik de persoon die iets zegt of schrijft toch niet ken. Al kan ik het af en toe niet laten om te reageren – met een klein sarcastisch randje. En dan is de reactie altijd iets in de richting van: ‘O sorry, nee, ik bedoelde het helemaal niet zo.’ Het is een van de vervelendste dingen van bekend zijn, al die meningen, maar over het algemeen kan ik het van mezelf laten afglijden.”

Zelfvertrouwen

Eloise van Oranje heeft kennelijk zelfvertrouwen. “Dat heb ik van mijn ouders (prins Constantijn en prinses Laurentien, red.). Het is niet dat ze het per se verwachten, maar ze vinden het fijn als je een duidelijke eigen mening hebt. Dus hebben we altijd veel gepraat. Geen telefoons aan tafel, maar gesprekken over je dag, over wat je gelezen hebt, wat je belangrijk vindt – iets wat me hielp een eigen mening te ontwikkelen.”

Ze vervolgt: “Het is echt niet zo dat ik altijd en overal blaak van het zelfvertrouwen, maar wanneer het bijvoorbeeld gaat om discriminatie of nare opmerkingen over iemands lichaam, heb ik dat zeker wel. Daar kan ik heel heftig op reageren.”

Eloise van Oranje werd belaagd door paparazzi

Robbert Rodenburg (Glimworm) leerde ons vorige week dat Eloise van Oranje werd belaagd door Duitse paparazzi tijdens hun tripje naar Berlijn’, zo liet hij weten on the gram. ‘Wij waren 24 uur in Berlijn. We hebben véél gegeten, we deden aan sightseeing en aten ook eten geïnspireerd op de toekomst (…). Tot slot hebben we de heupen bewogen en als kers op de taart werd Elo belaagd en achtervolgd door de Duitse paparazzi. No joke!’

12 reacties

Dirk van bruin

Als je iemand niet leuk vind,haat je gelijk iemand?over het paard getild vetbal met haar enge familie!

Dr de Wit

Voor een bangepoeperd is alles eng.

Marc Overmars

Eloise reageer eens op mijn snap!

Hassan

Ik heb haar gedaan,ze was al flink opgerekt,was zeker niet de eerste die zijn knoflookworst erin heeft gehangen.

Gerrit Hiemstra

“aten ook eten geïnspireerd op de toekomst”…insecten met zeewater zeker?

Bert Billenbaffer

Zaadvragende ogen.

Dennis schouten

Eloise bezorgd iedereen een hoogte punt! Daar kan een menige ex van mij nog een puntje aan zuigen

Dr de Wit

Tijd voor reverse psychology.

Floris

Yo

Heb het gezellig

Wel eerlijk.

chaufeur van dennis' mongolenbusje

Volgepompte vagina

Kamphuijs

Seqswijf die zou ik wel eens goed willen naaien.