Eindelijk gaat Rijk Hofman ook op de tv

Tenminste, dat vindt Rijk Hofman. Want laten we wel zijn, het broertje van Tim, die wel wat kan, is verre van leuk. Dat ie voor wat pubermeisjes politiek correcte praatjes zit te houden op zijn vlogje is meer dan genoeg. Alleen daar heeft Videoland nu verandering in gebracht. Deze enorme natte wind gaat de zoveelste relatieshow presenteren. Het concept kennen we wel: ordinaire domme mensen die met elkaar in een villa worden gepropt en waar de makers dan hopen op ruzie, huilpartijen en seks. Gaap.

Maar Rijk is blij en dan vooral met zichzelf. Het is eigenlijk om je kapot te schamen. Die knul probeert het morele kompas uit te hangen en gaat nu zo’n tokkieprogramma presenteren. Hahahaha.

103 reacties op “Eindelijk gaat Rijk Hofman ook op de tv”

 1. Tim zegt:

  Te gek ik kijk gelukkig toch geen televisie meer, maar jullie verkijken je erop dat Rijk zelf ook een enorme tokkie is die niet schroomt om met kanker te schelden.

  0
  0
 2. Suzanne zegt:

  Rijk is al een enige tijd vrijgezel! En nergens zie ik dat nieuws staan. Niet dat het heel erg boeiend is, maar nieuws is nieuws! Zijn ex Nikki Wilde heeft namelijk alles verwijderd op haar insta rondom Rijk. Ook in haar vlogs zien we geen Rijk. Okey Joe👍🏻

  0
  0
 3. Dwight Power zegt:

  Hij heeft een blik in zijn ogen die je normaal alleen bij kampbeulen en oorlogsmisdadigers zag op historisch foto/filmmateriaal. Heel erg eng.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.