Eigenaar Dance Valley beschuldigd van verkrachting

Eigenaar Dance Valley beschuldigd van verkrachting

Vandaag eens een keer een seksueel getint foutje uit de kant van de evenementenbranche in plaats van de televisie. Eigenaar festival Dance Valley wordt beschuldigd van verkrachting. Het betreft de eigenaar van UDC (United Dance Company). Deze organisatie heeft o.a. Dutch Valley, Dance Valley en Ground Zero opgezet.

Een bijzonder verhaal wat we ook niet helemaal kunnen negeren. Een vrouwelijke artiest laat nu op Instagram een gedetailleerd verhaal horen over Brian Bout. Ze beschuldigd de eigenaar van het festival Dance Valley van verkrachting. Toen ze in Madrid waren en elkaar ontmoet hadden aan de bar, heeft Brian eerst haar vertrouwen gewekt door te praten over bekenden en liet hij foto’s zien van vrouw en kind. Thuis zou hij haar op brute wijze hebben aangepakt.

Na geblaf van de hond en meerdere nee’s heeft hij haar, weliswaar na een doodsbedreiging, achtergelaten om vervolgens weer terug te keren naar zijn vrouw en baby in de hotelkamer. Vreemdgaan is één ding… En we komen daar natuurlijk 100 gevallen in een week van tegen, maar verkrachting… Oh, oh, oh, Bout…

Mocht je je trouwens afvragen uit wat voor genen deze gast bestaat: zijn zoon deed een paar seizoenen geleden nog mee aan Temptation Island. Je weet wel, ook zo’n achterlijk, op z’n achterhoofd gevallen, figuur: Sidney Bout.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN