Eerste woorden Dennis bij Expeditie: “Krijg de tering”

Gisteravond was het zover, de eerste uitzending van Expeditie Robinson met onze Dennieboy. De eerste sneer werd uitgedeeld door een blonde oude vrouw van wie ik niet weet wie het is. Ze koos voor positiviteit en dus niet voor Dennis. Zijn reactie: “Krijg de tering.” De toon is dus gezet. En hij zit er nog steeds in.

Bij de tweede keuzeronde werd Dennie weer niet gekozen. Niemand moet hem dus van de vrouwen. Dat was op Mallorca wel anders. Daar was het een lopende zaadbank. Overigens was de eerste proef ook een ramp voor de zoon van de kaasboer uit Glanerbrug. Maar Glimworm kon er nog minder van, dus dat is prima. Enfin, iedereen heeft alweer een hekel aan onze Twentse vriend. Dus dat wordt nog wat de aankomende weken. *Kuch*

16 reacties op “Eerste woorden Dennis bij Expeditie: “Krijg de tering”

 1. Vrogerwasallesbeter zegt:

  Vroeger toen er alleen niet-BN-ers aan ER meededen was het nog een leuk programma. Daarna werd een parade van allerlei BN-ers bij wie de carriere niet wilde vlotten of voortijdig geknakt was. Ik ben toen afgehaakt als kijker.
  Gelukkig merk ik dat men langzamerhand toch weer terugkeert naar die oude formule. Althans, voor mij zijn het nagenoeg allemaal onbekenden

  84
  1
 2. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  dit is toch gewoon prachtig, het enige wat het voor mij nog mooier had gemaakt was dat Alice Olsthoorn en de Melanie meededen. Dan was de winstkanst van Dennis ook direct een stuk beter!

  17
  0
 3. Stef zegt:

  Ik vreselijk gelachen. Dit is ook helemaal niks voor Dennis, hij was eigenlijk de enigste die met een lang gezicht tussen alle positieve engnekken stond. Maar hij heeft glimwormpje wel verslagen, nou ja, het boerinnetje wat hij bij zich had, want anders stond Dennis nog steeds vastgebonden aan die totempaal in Kroatië

  26
  0
 4. Kat zegt:

  Ach laat die maffe wijven!! Onze Dennyboy doet het hartstikke leuk!
  wij Glanerbruggers kijken meestal eerst de kat uit de boom! en we houden niet zo van dat overdreven gedoe! en wat hebben we het gezellig gepeupel! eerst mar eens kieken hoe het lop! en dan komt het vanzelf!
  En eeh Dennis ie weet wat ze bie ons zeit he? Glanerbrug is mes in je rug!! haha dus gewoon bikkelhard weg stemmen die gasten!

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.