Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt

Dutch performante

Goedemorgen lieve, brakke Roddelpraatlezers! Deze ochtend valt voor velen zwaar na het fantastische feest van gisteren, maar het kan altijd erger. Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt.

Bij De Telegraaf valt te lezen hoe een man (lees: Dutchperformante) met 250 kilometer per uur over de snelweg tussen Assen en Beilen reed. Na een snelheidscorrectie bleek hij 96 kilometer per uur te hard te hebben gereden. Oh, dat valt toch nog wel mee!

Helaas voor Chahid bleef het niet bij het afpakken van zijn rijbewijs. Het probleem was namelijk ook nog eens dat hij z’n rijbewijs niet bij zich had. De politie heeft daarom besloten de Lamborghini in beslag te nemen. Hij krijgt zijn auto met een nieuwwaarde van 320.000 euro pas terug als hij zijn rijbewijs komt inleveren. De politie schrijft zelf op Instagram: “Gezien de dure sportauto zal dit waarschijnlijk niet zo lang duren.”

Of er nog eventuele verdere juridische stappen worden ondernomen is aan de officier van justitie. Voorlopig mag hij in ieder geval niet in zijn Lambo’tje rijden. De vertegenwoordiger van het drankje dat volgens Jan naar dode dieren ruikt, lijkt het zelf niet zo’n probleem te vinden. Ach, verkoop nog een paar tegeltjes en het geld is al geen probleem meer, toch?

Dutchperformante Chahid

17 reacties op “Dutchperformante is zijn Lamborghini kwijt

  • Ton zegt:

   Waarom zou hij zich druk maken om tegejtjes. Geld wordt immers elders verdiend. Genoeg ander opties het te wassen.

   2
   1
  • Enzo Erkelens zegt:

   Het verbaast mij altijd zo dat Joetjoeperts dure cars hebben. Koop beter appartementen. Appeltje voor de dorst. Waar Enzo Drol eerst makkelijk 4M kijkers per filmpje pakte. Mag hij nu blij zijn met 150-300k. Die is binnenkort klaar.

   5
   0
   • Luuk wetters zegt:

    enzo heeft appartementen en dutch performante heef facking veel vastgoed dus jouw reactie slaat nergens op als je denkt dat zij hen geld met yt verdienen dan witte er niks vanaf

    2
    0
 1. Timmy zegt:

  Valt inderdaad mee. Lekke band en dood of erger een ander. Haal die smurk maar van je snoetje kleine dwaas. Ik heb zat op de weg gezeten en genoeg gezien. Voor jouw soort geen traan.

  3
  1
 2. Het kan nog stommer zegt:

  Samen met je vader een Porsche kopen. Maar nu is er ruzie tussen de kaasboer en zijn zoon, spreken elkaar niet meer. Goed gedaan boys, zo’n domme gezamelijke aankoop, kaasboerke met midlifecrisis en sneuneus zoon met drie hersencellen

  5
  9
 3. Achterlijk Wijf zegt:

  Prima , nu dat rijbewijs van Don de Jongh nog.
  In onze buurt walgt men van dit ventje.
  Fijn voor hem dat hij zijn geld zelf eerlijk verdiend heeft maar dat nu een hele buurt
  moet “genieten” van zijn groen racemonster in zijn Audi is niet normaal

  10
  1
  • Vandalistische gedrag zegt:

   En wat te denken van dat vandalistische gedrag in z’n achtertuin zoals ruiten kapot gaan gooien?! En dan als toppunt het nog gaan hebben over buren die dan gaan bellen.

   2
   0
 4. Frank zegt:

  EMG Cursus dit jaar heeft hem dus niet geholpen. Nu voor de 4e of 5e keer zijn rijbewijs kwijt. Leer je gedragen in het verkeer.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.