Uit eerste hand

Dus toch meneer Plessen en Jaimie Vaes?

Nikkie-Plessen

Ons Jan was afgelopen uitzending niet geheel helder. Nou ja, hij was natuurlijk wel helder qua tekst en uitleg. Het kwam alleen steeds minder helder uit zijn mond na het nuttigen van de door Dennis stiekem ingeschonken baco’s. Roos tierde en beschuldigde of zijn leven ervan afhing. Zo kwam hij met de scoop dat Jaimie Vaes, de boksbal van Lil’ Kleine, met Wesley Sneijder aan het scharrelen is geweest. En dat ze wellicht ook op de wip-wap had gezeten met meneer Plessen, ook wel bekend als de man van Nikkie het kindvrouwtje.

Zoals dat wel vaker gaat als Jantje wat brult haalt zichzelf serieus nemend Nederland de schoudertjes op en gaan verder met de orde van de dag. Maar wat blijkt, hij zat er verdikke toch weer niet ver vanaf. Want wat zei Nikkie gisteren in RTL Boulevard? Dat ze in hetzelfde hotel zaten als Lil’ en Vaes.

“Eigenlijk was het nieuws eerder in Nederland dan het bij ons aanwezig was. Wij hebben het daar zelf als gasten – er zijn 200 kamers – niet meegekregen.” Aha, dus je vent is stiekem de kamer uitgeglipt, waar jij het zoveelste schoonheidsslaapje van de dag ligt te houden en mevrouw weet opeens niets van een mishandeling, waarna de Guardia Civil het hotel uitkamt om die dwergrapper te vinden. “Natuurlijk hebben wij het daar ook over, maar de grap is dat iedereen in Nederland elke keer meer kon vertellen dan wij op de locatie zelf konden vertellen.”

Rook

Waar rook is is vuur, zegt de boswachter altijd. Janus komt opeens met de ‘man van’ aankakken en hoeperdepoepzatopdestoep blijkt die vent in dat hotel te hebben gezeten. Leg dat maar eens uit. Op Insta zegt ze: “Hoe blij kunnen honden zijn als je thuiskomt?” Is dat een verwijzing naar haar man?

https://www.instagram.com/p/CPYxJdqF3tN/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties