Dumpert verklaart Roddelpraat de oorlog

En zoals een groot krijger ooit zei: “Als je wil knokken moet je het maar zeggen, want vrede kan altijd nog.” Als ik me goed kan herinneren is dit uitgesproken door ene Johannes Hendrikus Roos. Enfin, Dumpert was vroeger wel leuk. Maar zoals dat gaat met mensen met een beperkt talent is de sjeu er snel af. Die dikke kok maakt best leuke kookfilmpjes, Sylvana heeft goede noten, maar dat rooie kereltje zit niet alleen zichzelf maar ook het programma in de weg.

De kijkcijfers zijn daar totaal ingestort en dus komt er wat zuur los. Vertelde die rooie van de week dat Dennis “meisjes van 14 neukt”, wat overigens een strafbare opmerking is, maar ok. Deze week hebben ze zichzelf daar overtroffen door te stellen dat onze Dennis helemaal geen neurologische klachten heeft gehad bij Expeditie Robinson. Wat ben je dan een smerig varken. En het erge is dat Sylvana IJsselmuiden, die ook deelnam, heel goed weet dat het daar misging met Dennis en dat in het ziekenhuis in Kroatië is vastgesteld dat hij niet verder mocht en kon.

Dat ze daar met een jaloerse blik onze kant opkijken is begrijpelijk. Wij zijn in, zij zijn uit. Dat ze dan een beetje gaan katten ook. Maar mensen van pedofilie beschuldigen en dan ook nog eens verkondigen dat hij een fysiek probleem faked gaat wel erg ver. Het is dus oorlog. En wij gaan hem sowieso winnen.

59 reacties op “Dumpert verklaart Roddelpraat de oorlog

 1. Roooie zegt:

  Wtf moet dumpert met die onzekere rooie. Al jaren halve zool bijdrage van niets, nada, nikkes. Weg met die rooie! Daarnaast Sylvana met haar bolle kop. Het is dat ze lekkere tieten heeft anders was ze niet eens uitgenodigd voor de show.

  82
  2
 2. Robbie zegt:

  Je moet allemaal lekker zelf weten wat je over Jan Roos zegt, alleen waarom moet dat met andermans naam??? Is echt gewoon een vraagje. Jan Roos is gewoon een held en strijder tegen mensen die zich tenminste eens uitspreekt tegen woke mensen en die zielige feministen. Oftewel naamgenoot, Jan is gewoon top!!

  67
  3
 3. Peter Selie zegt:

  Op het begin was het leuk. Maar ze zijn snel afgegleden. Ze waren eerst ook wel anti-establishment, maar ze zijn er in principe nu ook onderdeel van geworden.

  18
  3
 4. Rene zegt:

  Als jullie alleen maar
  Commentaar hebben op deze twee mannen rot dan op van deze app en ga een ander vervelen snap niet wat jullie hier doen op zouten
  Mannen hebbend kijk dan godverdomme niet en rot van deze app af

  16
  1
 5. Ruben zegt:

  Die rooie heeft 0 talent, niemand kent zijn naam en hij denkt nog dat hij grappig is ook. Blijkbaar heeft hij ook nog een boekje geschreven; waarover heb ik geen idee, maar als ik moet gokken zal het gaan over hoe iemand beroemd kan worden zonder leuk te zijn.

  Over faken gesproken spant sylvana toch wel echt de kroon. Elke keer een zielig stemmetje opzetten als ze weer een filmpje (van boven) schiet. Goeie daden verrichten om er vervolgens documentaires van op haar instagram en youtube te zetten. Zogenaamd “houden” van typische mannensporten zoals voetbal en F1. Ze weet wat mannen willen en waar ze van houden. Daar maakt ze (slim) gebruik van omdat er een paar sukkels zijn die er toch wel in trappen en daar haalt zij een carrière uit. Het maakt mij geen moer uit, maar begin dan niet in je programmaatje over fake.

  Die dikke kan best prima koken trouwens.

  Dumpert, haal je schouders op en loop weg. Het enige programma wat nog durft te zeggen wat ze denken is Roddelpraat, terwijl jullie je “carrières” proberen te verdedigen. Er is momenteel minder publiek voor jullie zoetsappige lachen-om-home-videos kanaaltje en om vervolgens leugens te verspreiden zonder enige toelichting duidt mij op jaloezie. Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen.

  22
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.