Dries Roelvink proeft weer een wijntje

Dan denk je ‘wat een nieuws’, maar het is tijd voor wijn en we hebben afgelopen tijd wel mogen genieten van Dries die viraal ging op TikTok. En daarom doen ze het trucje nog een keer op de Instagram van zoon Donny. Die er overigens niet meer uitziet alsof hij overreden is door een wagen van Joel Beukers.

Dit keer is het wel overduidelijk dat het een grapje is. En gelukkig maar, want je zal er toch moe van worden dat die f*cking Dries weer doet alsof hij weet wat goede wijn is. Hou toch op.

19 reacties op “Dries Roelvink proeft weer een wijntje

 1. Charly Lutser zegt:

  Wat zou ik toch graag die familie Droefvinkjes onder een hummer zien verdwijnen zeg.
  Van wijnkenner/influencers naar platgereden k^nkér egels.

  14
  7
  • Hansie zegt:

   Eerder een tokkierestaurant. Kijk hoe het personeel erbij loopt en zich gedraagt. De baggermuziek uit opzichtige speakers op hinderlijk volume. Daarbij ziet iedereen die een beetje weet hoe de wereld draait…

   4
   1
   • 3-Sterren Somaliër zegt:

    Zien we gelijk dat die trieste Dries Roelvink geen wijnkenner is.
    Zo proef je geen witte wijn.

    En binnen twee seconden concluderen dat het ‘Fantastico’ smaakt bevestigd het voor de tweede maal.

    3
    0
 2. Choco Prince zegt:

  Effe later ging ‘ie 2 deuren verder wat verse mosselen proeven. Daar hep die ouwe schuinmarcheerder natuurlijk geen videootje van gemaakt.

  6
  1
 3. JanRoos zegt:

  Nadat de vonk was overgeslagen tijdens de uitzending heeft Ramin mij gulzig en vol passie gepijpt. Ik heb hem hier een kleine onkostenvergoeding gegeven en daarna gedumpt op straat.

  5
  5
 4. Rooje Hannnnaaah Roosje zegt:

  Als je tussen mijn benen duikt krijg je een vol bouquet van geuren en smaken rechtstreeks uit mijn doos en poepgat. Het zaad van jouw voorganger krijg je erbij kado in je mondje. En dat alles voor 2 breezers in het fietsenhok te Bergen.

  2
  5
 5. Maasbert zegt:

  Kijk die eikel net doen alsof hij verstand van wijn heeft. En op het einde dat wijf handjeschudden en blij van nou jjj hebt een lekker wijntje voor mij uitgekozen! Sterf Dries.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.