Dries neemt Dré de maat

Dit land is af. Dries f*cking Roelvink die iemand de les leest over chique gedrag. We kunnen nu stoppen met alles. Nee, ik maak het erger. Dries f*cking Roelvink die iemand aanspreekt op chique gedrag en aandachtsvragerij. Het is toch ongekend. Maar hij deed het in roddelblad De Weekend over André Hazes junior. Wow!

Grootmeester in de zedenleer Roelvink vindt dat André te snelle sprongen maakt. “Pijnlijk voor Monique, die nog bezig was met haar bruidsjurk. André is nogal impulsief en wordt schijnbaar snel verliefd. Ik heb me weleens afgevraagd toen hij weer terug was bij Monique: is dit wel de vrouw met wie hij oud zal worden?” Altijd fijn om achteraf je gelijk te krijgen.

Maar het morele kompas van de PC Hooftstraat wil nog even verder gaan met uitleggen hoe een heer zich gedraagt. “Nu dat over is, komt er al meteen weer een nieuw iemand tussendoor. Het vervelende voor Monique is dat het ook meteen op straat ligt, want hij post nogal wat op zijn Instagram, zoals ’knuffelende foto’s’ waar iedereen dan weer op duikt. Of Monique en André hierdoor nog wel kunnen blijven praten voor hun leuke zoontje vraag ik me wel af.” Kijk eens aan, Dries vindt dat je niet zo je privéleven op straat moet gooien. Gelukkig doen hij en zijn zoons dat ook niet.

Dré heeft nog een vaderlijke tip voor Dreetje. Dump Sarah en wip een tijdje rond. ““Je moet je niet direct binden en weer een vaste relatie aangaan. Zoek je eigen plek, hou een leuke band met Monique en je zoontje en ga niet van de een op de ander. Ik vind het maar snel gaan. Hij moet eerst zijn wilde haren verliezen.”

5 reacties op “Dries neemt Dré de maat

  1. Het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

    Heb het te doen met dré, probeert in de voetsporen te staan van iemand die z’n echte vader niet is. En leeft nog altijd in de waan dat deze man wel echt z’n vader is, dat doet wat met een mens. Mooie rijpe vrouw die hem een kind geeft en bijna alles van hem pikt, en nu met een lelijk wijf dat door het ombouwen bijna volledig uit plastic bestaat. TRIEST!

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.