Dramaaa bij HNTM

Hi-la-risch. RTL zit in de problemen, omdat hun leugens aan het licht zijn gekomen. Verschillende mede-juicekanalen hebben namelijk een aantal doorgestoken kaarten getoond.

Zo zou er een kandidaat betaald zijn om mee te doen en is nu ook al naar buiten gelekt wie de winnaar gaat zijn. Daarnaast werden er bij de finale figuranten tussen het publiek gezet en is de castingdag ook één grote poppenkast. Iemand die een aantal jaar geleden bij de castingdag heeft gewerkt bevestigd dit toneelstuk aan ons: “Mensen komen naar de castingdag omdat ze zó graag hun droom van het model-zijn willen verwezenlijken. Het is te triest dat deze mensen zo misleid worden. Het was duidelijk dat het lopende band werk was.”

Ons Yv Cold zei gisteren nog in haar podcast dat ze de winnaar nooit naar buiten zou brengen uit respect voor het programma. Wat een goeie meid is het ook. Juice Channel dacht daar echter anders over en gooide zo de kop van de winnaar op het kanaal.

Lachen, joh. Wij zijn benieuwd hoe RTL dit gaat oplossen.

23 reacties op “Dramaaa bij HNTM

  • Pieter zegt:

   Schokkend dat Hollands volgende topmodel waarschijnlijk een lesbische Fatima is die transgender wil worden en als non-binair rolmodel aan tafel bij Renze Klamer komt vertellen wat er mis is aan onze samenleving.

   53
   0
 1. And the winnar is zegt:

  Jan Roos al drie jaar op rij de winnaar van
  Noord Hollands Grootste Stinkende Varken.
  Voorts is de poepluchgt van Roos niet te harden zegt men, de big kan niets meer ophouden sinds korsakov en hersenrot

  5
  20
 2. Jimbo zegt:

  Dit is toch al jaren aan de orde van de dag. Het begon al bij dag een van talenten Tv: Idols. Waar ene Jim een zangtalent wedstrijd wint maar totaal niet kan zingen. Maarja leuke jongen dus jonge wijven bereid al hun zakgeld te spenderen aan hem.

  9
  0
 3. loiza lamers zegt:

  Klopt,ik heb mij in mijn anus moeten laten naaien door…om te winnen,meer kan en ga ik er niet over zeggen…nja zijn voornaam is Johnny..

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.