Donny Roelvink doet weer tokkie

Je moet wat als je als bloedordinaire zoon van een bloedordinaire volkszanger op dat bloedordinaire Ibiza zit. Kunnen ze dat tokkieparadijs niet laten afzinken met al dat vullis erop? Enfin, Donny de broer van Dave, want meer dan dat heeft ie nog nooit gepresteerd, liet op het strand de naam van zijn bloedordinaire vriendin in zijn nek pennen.

Ze heet Janice. Wat een bloedordinaire naam zeg.

7 reacties op “Donny Roelvink doet weer tokkie

 1. Tisjebroer Dave zegt:

  Wat een non nieuws. Iemand heeft de naam van zijn geliefde met een watervaste stift laten tekenen. Poeh hee! Stop de persen!!
  Ik zou me eerder druk maken om die ontiegelijk lelijke baard. Want waarom zou je als jonge frisse kerel eruit willen zien als een IS beul? Gatverdamme zeg!

  0
  0
 2. 0614548483 zegt:

  Ik ben Bryan Thijssen ik ben 24 jaar oud kom uit het Brabantse Made. Via enkelen vrienden ken ik een aantal homo’s waar mee ik van af mijn 16de ieder jaar naar de pride gaan. Ze zijn ongeveer van mijn leeftijd alleen Steef is wat ouder (23). We huren dan een huisje in de buurt doen spelletjes en hebben veel lol. We zijn geen van allen erg preuts dus lopen tijdens zoon weekend regelmatig naakt rond door het huis. Sinds enkelen jaren doen we ieder jaar een spel op de zaterdag het spel duurt de hele dag en de winnaar heeft prijs. Afgelopen jaar tijdens de pride in Amsterdam was het de beurt van Luka om een door lopend spel te organiseren.

  Hij had zelf een nieuw spel bedacht. We moesten allemaal aan geven hoe hoerig we waren op een schaal van 1 tot 10. Ik gaf mezelf een 8,5 wat de rest zichzelf gaf weet ik niet maar eindstand werden we verdeeld in twee groepen. De eerste groep waren de jagers dit waren Luka, Steef en Nick. De tweede groep waren de prooien of de sletjes dit waren Leon, Luke, Robbert, Mike en ik natuurlijk. Ons doel was om te zorgen dat wij niet werden gefotografeerd door de jagers. Het sletje wat niet gefotografeerd werd won. De jagers hadden als doel om de sletjes te fotograferen. Het laatste sletje wat zij fotografeerde moest van knieën tot tepels naakt zijn. Het laatste sletje moest mee gaan werken als de jager zijn hand op de schouder van de slet legde. De gemaakte foto’s werden in een groep sap gepost ook hadden wij allemaal een GPS traker gedownload zodat wij elkaar via onze telefoon in de gaten konden houden. De winnende jager mocht die zelfde avond al zijn gevangen sletjes neuken. Als een van de sletjes won mocht deze beslissen of en zo ja wie seks met wie zou hebben deze avond. Het spel eindigde om 4 uur of als iedereen al zijn foto’s had in geleverd.

  De jacht begon stipt om 12 uur het was verboden het stadscentrum te verlaten. Om 12 uur begon ik te lopen ik lief langs de grachten waar straks de boten zouden varen. Er werd naar me gefloten ik keek om een oudere niet interessante man lachte vrolijk naar me. Ik kon het hem niet kwalijk nemen ik droeg alleen gympen, een string en een kort jurkje. Ik vond de pride altijd fantastisch het maakte niets uit wat je droeg je kon gewoon je zelf zijn. Ik keek op de GPS de andere sletjes waren niet in mijn buurt. Maar ik zag dat Steef mijn kant op kwam de andere jagers kwamen nog niet mijn kant op. Alleen waren de stipjes van Nick en Mike wel heel dicht bij elkaar. Ik stak de gracht over om meer afstand te creëren tussen mij en Steef.

  Terwijl ik op de brug liep kwam er een foto van Mike de groepsapp binnen uiteraard gemaakt door Nick. Steef kwam dichter bij maar hij had zo te zien nog niet door dat ik de gracht was over gestoken. Ik stapte flink door en keek weer even in de app. Ik zag nog een foto van Nick binnen komen. Hij had ook Luke te pakken gekregen meteen daarna kwam de volgende foto waarop opnieuw Luke te zien was Luka had Luke ook te pakken gehad. Er kwam nu een foto van Steef binnen dat kon niet ik had hem nog niet gezien. De foto lade in en jawel daar stond ik, Steef had van de ander kant van de gracht een foto van mij genomen maar ik was duidelijk herkenbaar.

  Alleen Robert en Leon waren nog door niemand op de foto gezet. Ik liep gewoon verder langs de gracht en liep vervolgens een groot plein op. Toen de ap plotseling een bericht van Luka liet zien. “iedereen mag zijn GPS uit zetten als hij dit wil”. Ik keek naar de trackingapp en zag direct vrijwel alle puntjes verdwijnen behalve die van Robert en Leon. Snel schakelde ik de GPS van mijn telefoon uit en liep door. Na een minuut of 10 begon mijn telefoon te trillen. Er kwamen 6 foto’s binnen 2 van Luka, 2 van Steef en 2 van Nick. Op al deze foto’s waren Robbert en Leon te zien. Niet veel later trilde mijn telefoon weer en had Steef ook Mike te pakken genomen.

  Als Nick mij nu te pakken kreeg zou ik naakt voor hem moeten poseren. Ik begon nog harder te lopen plotseling voelde ik een hand op mijn schouder is schrok en keek om. Achter mij hing het lachende gezicht van Leon en Robbert liep vlak achter hem. Ik haalde opgelucht adem, we liepen samen verder. Robbert was druk met zijn telefoon bezig. Uit eindelijk gingen we in een kroeg een beetje achter in zitten zodat we niet vanaf de straat zichtbaar waren. Toen we eenmaal zaten en een biertje hadden kwam in de groepsapp een foto van Luka binnen hij had Mike op de foto gekregen. Nu waren Luka en Nick naar mij opzoek ik werd zenuwachtig. Robbert zij dat ik rustig moet doen en dat ze me zonder GPS toch niet zouden vinden. Om een uur of half 3 kwam er weer een foto binnen in de groepsapp. Dit kon maar een ding betekenen Steef had Luke gevonden en daar mee het spel gewonnen. De foto lade in en het beeld van Luke die zonder shirt en met zijn broek op zijn enkels achter een afval container stond.

  Ik werd wat rustiger ik was niet de reden dat we verloren hadden. Plotseling kwam steef de kroeg binnen lopen samen met Luke. Ik schrok Leon suste me direct rustig maar ze doen niet meer mee aan het spel. Steef gniffelde tot vanavond niet nee zij hij met een grijns. Niet veel later kwam ook Mike de kroeg binnen. Na nog een biertje was het rond een uur of 3 ik zat met mijn rug naar de deur van de kroeg. Net toen steef zat te vertellen hoe veel zin hij in vanavond had voelde ik een hand op ieder van mijn schouders ik keek om en zag Luka en Nick staan. Iemand had me verraden ik keek beteuterd. De groep lachte om mijn beteuterde gezicht.

  Wil je het hier doen of op de WC? Vraagt Luka met een grijns. Ik sta zonder iets te zeggen op en loop naar de WC achter in de kroeg. Luka en Nick lopen achter mij aan. Aan gekomen bij de WC’s trek ik mijn string onder mijn jurkje uit en geef het stukje rode stof aan Nick. Ik wil mijn jurkje op gaan tillen als Nick zegt doe maar helemaal uit als bedankje dat je het niet in de kroeg hoefde te doen. Ik trek mijn jurkje uit en gaaf hat aan Mike. Er komt een man binnen gelopen vanaf de kroeg hij kijkt verbaast maar loopt wel naar binnen. Meneer zegt Luka met een duivelse grijns. Wilt u misschien gepijpt worden door deze mooie jonge man?

  Daar zit ik dan op mijn knieën in een WC hokje een wild vreemden te zuigen met alleen mijn gympen aan terwijl Luka en Nick foto’s in de groepsapp sturen. De man pakt mijn haar vast en begint mijn hoofd te neuken dat is genoeg zegt Luka de man gaat gewoon door Luka en Nick trekken hem van mij af hij spuit over de vloer van de WC ik krijg mijn jurkje terug van Nick en met mijn jurkje weer aan lopen we terug naar de tafel.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.