Uit eerste hand

Domheid heeft een naam: Soefieritch

Soefieritch

Eigenlijk moet je mensen met het verstand van een emmer kots met rust laten, alleen voor het talentloze rappertje Soefieritch maken we graag een uitzondering. Gisteren hebben we hem er reeds op gewezen dat hij niet begrijpend kan lezen. Er staat niet dat Dennis verdacht wordt van misbruik van jonge meisjes, maar dat Dennis een ander verdenkt. Allemaal te moeilijk voor deze inteeltbulgaar. Maar nu heeft ie een filmpje gemaakt waar hij nog verder gaat.

Nog steeds snapt Soefieritch niet dat het over iemand anders gaat dan Dennis. Daarnaast zegt ie onze Twentse vriend te gaan slaan en roept hij mensen op het te delen. Dat is dreigen met agressie en opruiing. Daarnaast noemt hij Dennis en Jan meerdere keren pedofiel wat onder het kopje laster en smaad valt. Dus dit hele gebeuren kan hem een bezoekje van de politie opleveren, terwijl hij nog steeds te dom is om te snappen dat het verhaal dus niet over Dennis gaat.

En nog wat. Om dit soort ventjes heeft Jan nou een strafblad. Hele grote smoel, dreigen met geweld en dan als je ze een tik geeft jankend naar de politie rennen.

Watch on YouTube

Nog geen reacties