Docu Selma Omari dit weekend te zien

Selma Omari

Het is niet zo heel lang geleden dat een documentaire over mensen werd gemaakt als iemand echt iets bijzonders had gedaan. Docu Selma Omari een groot politiek leider, een fantastische sportcarrière of een legendarisch zanger. Selma is niets van dat al. Wat zeg ik? Ik moest googelen wat ze eigenlijk is. Ze blijkt zangeres te zijn.

Maar wat wel interessant is dat Omari een soort vrijgevochten dame is die niet onder het juk van onderdrukkende mannen wil leven. En een lekker wijf. Dat ook.

https://www.instagram.com/tv/CcNPPXsgsgJ/?utm_source=ig_web_copy_link

25 reacties op “Docu Selma Omari dit weekend te zien

 1. Hopeloos zegt:

  Vreselijk irritant dramatisch mokkeltje die te veel naar the kardashians heeft gekeken.

  14
  1
 2. Pieter zegt:

  Beter laat dan nooit.
  Nu dat oude zooitje BN-ers is afgeschreven wordt het tijd dat er nieuwe voor terugkomen.

  Kunnen we met deze artiest alvast afspreken dat ze gaat stoppen voordat ze zestig is? Ik haat al die belegen grijze duiven die denken dat ze nog meetellen.

  4
  2
 3. Go woke, go broke zegt:

  Hou jij je bek grote bitch, waarom praat jij??? Tyffstraal toch eens een eindje op met die d66 polariserende multiculti woke kots🤮🤮🤢🤢
  Dit wordt nog steeds allemaal gefinancierd van belastinggeld!?!?!?

  5
  1
 4. Pascallie zegt:

  Ze is inderdaad niet documentaire-waardig (maar wie wel nog tegenwoordig in medialand?). Ik vind haar wel best een inspirerende, hardwerkende vrouw die ook echt vrouw durft te zijn. Persoonlijk heb ik wel wat van haar geleerd qua voor jezelf zorgen, onafhankelijk zijn, seksualiteit en dat terwijl ze gewoon voor zichzelf Moslima blijft en haar geloof voor zichzelf houdt. P.S.: Het is klinkklare onzin dat ze “bekent” is door Boef, voor hem verdiende ze al bakken met geld. Ze waren een soort power couple die -volgens Boef zijn woorden- uit elkaar zijn gegaan omdat ze allebei te hard werken om elkaar überhaupt te zien. Nou. Dat is beter dan een Monique-je hoor. Menig vrouw kan nog wat van Selma leren.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.