Dit is waar Famke Louise graag op zuigt

famke-louise-snoep

Onthutsende bevindingen van het RoddelPraat Onderzoeksredactieteam. Zangeres Famke Louise stopt opmerkelijke dingen in haar mond.

Via de social media van de 22-jarige schone is gebleken dat ze een sterke voorkeur heeft voor snoepgoed van Red Band, het Roosendaalse snoepmerk dat onderdeel uitmaakt van Leaf International. Op één van haar Instagram Stories ontdekten we onder meer een aangebroken zak Red Band Original Zacht Zoet Drop.

Calorieën

Een opmerkelijke keuze, want in 100 gram Red Band Original Zacht Zoet Drop zitten maar liefst 335 kCal. Het is daarmee een wonder dat ze ondanks slechte eetgewoonten zo’n formidabel figuur weet te behouden.

Op de foto is ook een Laptop (type: MacBook) te zien. Helaas konden we niet ontcijferen wat er op de geopende tabbladen staat. Mocht iemand dat weten te ontwaren, laat het in de reacties weten.

De foto:

Famke Louise snoep
Bron: Instagram

Femke was wel bereikbaar voor commentaar edoch hebben we daar niets mee gedaan.

18 reacties op “Dit is waar Famke Louise graag op zuigt

 1. Robbie zegt:

  Hartstikke lekker gebakje, jammer dat ze compleet gestoord is. Als dit bloemstuk fatsoenlijk kon articuleren, en haar iq weet op te schroeven tot minimaal 70 (wat al een hele opgave is voor Famke) dan denk ik dat ze wel een leuke man vind in haar leven.

  0
  0
 2. Jeroen Sack zegt:

  De tabbladen zijn best wel leesbaar, Internet Money – Webmail | Postvak In -Internet Money – Favorieten. Dus behalve internet money hebben we hier niet heel veel geleerd.

  0
  0
 3. Allochtoon zegt:

  Slimme meid. Ze gebruikt haar ‘kwaliteiten’ om geld te verdienen.
  Doet mij denken aan Britt Dekker.
  Je hoeft niet hoogopgeleid te zijn om een bovenmodaal inkomen te verdienen

  0
  0
 4. Nick zegt:

  Ik zou dr wel doen nu ze legaal is, ooit met de vrouw zo gelachen om die achterlijke Snapking/DieTim. Naja, Famke was echt sneu en werd echt misbruikt door die dude. In die zin ben ik blij voor dr dat ze op deze manier lekker dr centjes verdient. Lekker laten gaan het kind!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.