Dit is het paleisje van D66-koningin Sigrid Kaag

Sigrid Kaag

Nou, dat was ons het verkiezingsavondje wel. Terwijl Jan en Dennis op de achtergrond as we speak de Partij voor de RoddelPraat (PVDRP) aan het oprichten zijn is de redactie van RoddelPraat.nl eens in de osso van Sigrid Kaag gedoken. Want waar woont de grote winnaar van de verkiezingen eigenlijk?

Zee

Sigrid Kaag, voormalig topvrouw bij de Verenigde Naties en volgens complotwappies dé architect achter het Build Back Better-plan, zetelt al enige jaren in Scheveningen. Dicht bij de macht. Volgens Bekende Buren kocht ze daar in 2019 dit optrekje met een woonoppervlakte van 181 vierkante meter.

Twee badkamers

De D66-voorvrouw, die gisteren met haar partij 24 zetels wist te behalen, heeft de beschikking over over vijf slaapkamers, twee badkamers en een luchtplaats van 42 vierkante meter. Opmerkelijk: in het kadaster staat dat ze ongehuwd is, terwijl ze toch echt in 1993 het ja-woord heeft gegeven aan haar Palestijnse hubby.

Hieronder een selectie van foto’s van Huize Kaag. Weinig sfeervol, wat het de perfecte woning voor La Kaag maakt.

14 reacties op “Dit is het paleisje van D66-koningin Sigrid Kaag

  • Allochtoon zegt:

   Mooi huis.
   Ik heb begrepen dat haar kinderen de achternaam van hun vader al-Qaq niet gebruiken. Zijn ze niet trots op haar vader?
   Of toch bang dat ze met die achternaam minder kans maken op een baan. Of bang zijn om bij douanecontroles in het buitenland steeds aangehouden worden (iets met Arafat) en in bewaring worden genomen om het één en ander uit te zoeken.
   O ja minister Kaag is voor integratie. De beste integratie is dat allochtonen met witte Nederlanders in contact komen. Gaat ze haar invloed gebruiken in Den Haag om wat huizen te onteigenen in dure (witte) wijken en daar sociale huurwoningen neerzetten. Zo komen allochtonen beter in contact met witte mensen en allochtone kinderen kunnen beter integreren op een witte school.
   Ik betwijfel het. Doet mij toch denken aan Halsema die haar kinderen van een zwarte school haalde.
   Kaag en vele policore mensen praten voor de bühne over integratie. Hypocriet hè dat NIMBY!

   Make Jan Roos great again!

   Make Roddelpraat great!

   Patty Patty Patty

   Veenlijk

   Transformers tjiek tjoek

   Onafhankelijk

   0
   0
  • Donald Duck zegt:

   Dit is toch een ander huisje dan die arbeiderswoning die ze op YouTube liet zien. Typisch links, je slechter voordoen dan je bent om minder elitair over te komen. Ofzoiets

   0
   0
  • Donald Duck zegt:

   Dit is toch een ander huisje dan die arbeiderswoning die ze op YouTube liet zien. Typisch links, je slechter voordoen dan je bent om minder elitair over te komen. Ofzoiets

   0
   0
 1. Youri zegt:

  Ook frappant dat mevrouw de naam van haar man (al-Qaq) niet gebruikt. Zal wel iets met zijn verleden als aanslagplanner van Arafat te maken hebben..

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Vind het interieur echt verschrikkelijk!!! Lijkt wel een een operatiekamer daar alles wit en dan die rode tegels in de keuken. Ziet eruit als Kaag zelf, koud en kil .

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.