Entertainment

Dit is er gebeurd met de 4 verwaarloosde kinderen van Nicol Kremers

Dit is er gebeurd met de 4 verwaarloosde kinderen van Nicol Kremers

De 4 verwaarloosde kinderen van Nicol Kremers zijn nauwelijks in het nieuws gekomen, al is hier wel veel mis gegaan. Veel mensen weten dit niet, maar Nicol Kremers heeft 4 kinderen, die ze alle 4 flink verwaarloosd heeft. Ze roept nu dat haar kinderen trots op haar zijn, maar dit blijkt klinkklare onzin te zijn. 

De 4 verwaarloosde kinderen van Nicol Kremers uit huis geplaatst

Wat is er nou precies gebeurd met de 4 verwaarloosde kinderen van Nicol Kremers? Nou dat zal ik je eens goed vertellen. Nicol houdt van een drankje en een lijntje, waarbij ze ook nog eens allemaal mannen langs liet komen om het bed met haar te delen. Uiteindelijk is hier de kinderbescherming voor ingeschakeld en zijn de kinderen uit huis geplaatst bij Nicol. 

Dit hebben we gehoord van een kijker die het vervolgens van een oude vriendin van Nicol gehoord heeft. De kinderbescherming heeft de kinderen letterlijk bij Nicol weggehaald, omdat het geen veilige situatie was bij haar thuis. Drie van de kinderen van Nicol wonen nu bij haar ex thuis en het andere kind woont bij haar zus. Haar zus heeft ze ook al jaren ruzie mee. 

Nicol denkt dat haar kinderen trots op haar zijn

Naast dat Nicol haar kinderen compleet verwaarloosd heeft, denkt ze zelf dat ze iets goed doet. Ze denkt zelf namelijk dat haar kinderen trots op haar zijn. Dit kan toch niet als je kinderen uit huis geplaatst worden. Nu kunnen ze in ieder geval wel alleen de leuke kant van hun moeder zien als ze er niet altijd zijn…

Op de Instagram van Nicol deelt ze nog een aantal mooie foto’s samen met haar kinderen. Het is ronduit belachelijk dat ze deze kant van het verhaal wel laat zien en zegt dat haar kinderen trots op haar zijn, maar niet laat zien wat ze aangericht heeft bij haar kinderen.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties