Instagram

Dit is de nieuwe auto van Dave Roelvink

Dave Roelvink geeft jaar brandstof weg Wilfred Genee pest Dave Roelvink

Gisteren haalde hij ‘m op en liet aan zijn vriendin zien wat hij gekocht had. Ook zij was nog niet bekend met zijn nieuwste aanwinst. Dit is de nieuwe auto van Dave Roelvink.

Toen ze twee gisteren vertrokken om de nieuwe wagen op te halen, wist zijn vriendin ook nog niet wat het zou worden. Zij begon al te denken aan een Ferrari, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het is het bijna het grootste barrel wat je je kunt voorstellen: een Renaultje uit het jaar kruik. Het lijkt wel de Patty Brard onder de auto’s. Oud, afgeschreven en niet meer te gebruiken.

Dit is natuurlijk een slechte grap en dat denken wel meer mensen, maar Dave wil vandaag nog eens extra bewijzen dat het wel echt zo is. Hij stapt de auto opnieuw in en laat even zien dat het raam niet werkt, maar de radio wel. Hij denkt bij het ‘leveren van het bewijs’ alleen even niet aan het feit dat er nog een kaartje aan de sleutel zit. Ook zit hij er alleen in terwijl hij stilstaat op een parkeerplaats. Dit is ongeloofwaardig. Wat denken jullie? Onderaan het artikel staat de video.

https://www.instagram.com/p/CkDxjQINTiC/?utm_source=ig_web_copy_link

Weet iemand trouwens waar zijn warrige haar en handpan is gebleven? Is hij nu alweer hippie-af?

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties