Entertainment

Dit is de heerlijke dochter van Peter Gillis

Dit is de heerlijke dochter van Peter Gillis

Dit is de heerlijke dochter van Peter Gillis. Peter Gillis is zelf natuurlijk niet de knapste, maar zijn dochter is misschien wel een heel ander verhaal. Petertje heeft vandaag op zijn Instagram een post gemaakt met zijn dochter. Zijn dochter is ook bezig met het opzetten van haar bedrijf en Peter Gillis moet hier natuurlijk bij helpen. In deze post krijgen we eindelijk te zien hoe zijn dochter eruit ziet…

Dit is de heerlijke dochter van Peter Gillis: Inge Gillis

Dit is de heerlijke dochter van Peter Gillis. Inge Gillis is natuurlijk al een paar keer te zien geweest in Massa is Kassa, maar nu laat Peter Gillis haar ook trots op zijn Instagram zien. Hij is samen met zijn dochter bij een nieuwe partner voor zijn onderneming. Natuurlijk is dit erg belangrijk om zaken te doen, maar misschien speelt zijn dochter hier ook een belangrijke rol in.

Inge Gillis is niet de dochter van Nicol Kremers. Nicol is een tijdje als relatie in het leven van Peter geweest, maar heeft nooit kinderen met hem gemaakt. De moeder van Inge is nu al een tijdje uit beeld bij Massa is Kassa. 

Comments onder de post

Mensen in de comments hebben het vooral over Peter Gillis die afgevallen is, waar hij de vorige post aan gewijd heeft. Blijkbaar vinden mensen daadwerkelijk dat hij er nu goed uitziet. Niemand heeft echt wat over zijn dochter te zeggen hierbij. 

Daarnaast zijn er ook nog opmerkingen te vinden over de vakantieparken van Peter Gillis. Het lijkt erop dat deze nog steeds niet helemaal zijn wat ze moeten zijn. In de comments gaat het dit keer over het personeel van Petertje dat niet vakbekwaam en heel onbeschoft is. Zal Peter hier misschien eindelijk wat aan gaan doen na veel commentaar te krijgen op zijn vakantieparken?

View post on Instagram
 

Nog geen reacties