Dit is de dikke villa van Nikkie de Jager

De vrouw die ons ruim vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival zit er warmpjes bij.

Als vaste kijkers van haar make up-vlogs valt het ons nooit op, maar Nikkie is best wel… enorm. Zie deze foto, waarin ze anderhalve kop groter is dan Jantje Smit. Ergo: ze heeft ook een groot huis nodig. Daarom zal ze onlangs in het Brabantse Uden voor 645.000 euro dit landhuis hebben gekocht.

Aanwezig: 293 vierkante meter oppervlakte, vijf slaapkamers en 2 badkamers, jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en een sauna. Genoeg methoden om de plamuurlagen weer te verwijderen na een dag gezichtschilderen. Foto’s!

750 reacties op “Dit is de dikke villa van Nikkie de Jager

 1. Ruik_Vis zegt:

  Interieurtje verbouwen en je hebt een prachtige kiet. Verbouwen heeft het wel ervaring mee dus heb de volste vertrouwen dat het mooi wordt

  0
  0
 2. Depressieve Postbode zegt:

  Kast van een huis voor een kast van een transformer.
  Ben wel strontjaloers op die woning, maar je adresgegevens liggen ook zo op straat met die bussiness waar ze in zit. Mij niet gezien KGIE KGOE KGOE.

  0
  0
 3. Zieke Miep zegt:

  Ik mag graag de draak steken met transgenders. Meestal komt het niet verder dan ordinair gedoe en geschreeuw om aandacht. Nikkie is een uitzondering: ze heeft inmiddels vaak genoeg bewezen dat ze talent heeft (en succes). Ik gun haar dit stekkie 100 %.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.